Navigation Content

FILMSKO OSVJEŽENJE U KOLOVOZU

Doznajte koje će ljetne hitove TV1000 prikazivati petkom u 20 sati

Filmove 'Leteći Škot', 'Vrati mi se', 'Zabušanti', 'Pet osjetila' i 'Još jedan dan' gledat ćemo petkom u 20.00 sati na TV1000

Foto: Promo fotografije TV1000/ Viasatov kanal TV1000 ovog je kolovoza pripremio program pun osvježavajućih ljetnih filmova koji će vam sigurno zasladiti večeri petkom. Tako ćemo ovog mjeseca petkom u 20.00 sati na popularnom filmskom kanalu TV1000 moći uživati u filmovima Leteći Škot, sportskom trileru s Johnnyjem Leejem Millerom, Seanom Brownom, Josephom Carneyjem i Billyjem Boydom u glavnim ulogama; Vrati mi se, romantičnoj drami s Davidom Duchovnyjem i Minnie Driver; Zabušanti, komediji s Devonom Sawom, Jasonom Segelom i Michaelom C. Maronnom; Pet osjetila, drami s Molly Parker, Gabrielle Rose i Elizom Frances Stolk u glavnim ulogama; te Još jedan dan, znanstvenofantastičnoj drami u kojoj glume Shannen Doherty i Mac Martini.

Leteći Škot

Petak, 2. kolovoza, u 20.00
Kada je britanski biciklist ChrisBoardman osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992., svijet je bio u čudu. Nitko nije smatrao da Britanija može proizvesti biciklista svjetske klase. Nitko nije bio više šokiran Boardmanovim iznenađujućim uspjehom od njegova starog partnera u vožnji, nezaposlenog ScotaGraemeaObreeja, koji je više puta prešao cilj prije svog kolege s olimpijskom medaljom. Usprkos iznimnoj srčanosti, čini se da Obree jednostavno nije imao potrebnu snagu da svoje vozačko umijeće pretoči u unosnu karijeru, kakvu je imao Boardman. Budući da mu se dug nakuplja i njegova obitelj očajnički treba pomoć, Obree se odlučuje posljednji put okušati u svijetu biciklizma uz potporu dugogodišnjeg prijatelja MalkyjaMcGoverna i svoje ljubljene žene Anne. Bez službenog sponzora, bez novčane potpore i sredstava te iskustva potrebnog za dizajniranje bicikla prikladnog njegovim ambicijama, 27-godišnji biciklist izgradit će iz temelja vlastiti revolucionarni bicikl i započeti naporan put do titule najbržeg biciklista u povijesti sporta.
U glavnim ulogama: Jonny Lee Miller, Sean Brown, Joseph Carney, Billy Boyd, Laura Fraser

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ZpKG1qruNCU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Vrati mi se

Petak, 9. kolovoza, u 20.00
Arhitekt Bob Rueland (David Duchovny) u sretnom je braku dok njegova žena, zoologinja Elizabeth (JoelyRichardson), ne pogine u prometnoj nesreći. Godinu dana poslije Bob se još nosi s gubitkom kad upoznaje Grace Briggs (MinnieDriver), sramežljivu konobaricu u irsko-talijanskom restoranu koji vodi njezin djed Marty (Carroll O'Connor). Grace privlači Bob, koji se zaljubljuje u nju na prvi pogled, ali ne zna da je Grace prije godinu dana bila na presađivanju srca, a donatorica je bila Elizabeth.
U glavnim ulogama: David Duchovny, Minnie Driver, Carroll O’Connor, Robert Loggia, Eddie Jones

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/vBuZyPvKnQ8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Zabušanti

Petak, 16. kolovoza, u 20.00
Posljednji je semestar završne godine za cimere Davea, Sama i Jeffa, trio u dvadesetima čija želja za višim obrazovanjem ne postoji. Njihov je cijeli studentski život bio razrađeni niz prijevara i smicalica kojima su plagirali eseje, preskakali ispite i manipulacijama zaobilazili učenje i rad. Kada rastrojeni štreber Ethan, koji je bolesno opsjednut zlatokosom kolegicom Angelom, otkrije njihove smicalice, ucijeni Davea i ekipu da mu pomognu ugovoriti spoj s njegovom simpatijom. Ali dok Dave provodi vrijeme s Angelom, shvaća da nikakvom prijevarom neće moći prikriti da se upravo on iskreno zaljubio.
U glavnim ulogama: Devon Sawa, Jason Segel, Michael C. Maronna, Jason Schwartzmanlles, Jaime King

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Y3QMN-DQLOk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Pet osjetila

Petak, 23. kolovoza, u 20.00
Pet likova predstavlja metaforu za pet osjetila u drami o ljudskim odnosima. Ruth radi kao maserka; jednog dana dok masira Annu, Ruthina kći tinejdžerica Rachel odvede Anninu kćerčicu u šetnju parkom. Rachel izgubi dijete, koje uskoro nestaje. Dok traga za djevojčicom, Rachel susreće Ruperta, voajera koji je upućuje na užitak u promatranju drugih. U međuvremenu, Robert je profesionalni čistač kuća s neuobičajenim osjetom njuha. Uvjeren da umije namirisati ljubav, počinje dogovarati sastanke sa svojim bivšim partnericama da vidi može li namirisati njihove osjećaje i saznati zašto su ga prestale voljeti. Robertova prijateljica Rona radi kao pekarica, ali nema osjetilo okusa, što je veliki nedostatak u poslu. Ima i ljubavnih problema, zahvaljujući dolasku Roberta, čovjeka kojeg je upoznala na nedavnom odmoru u Italiji. Na kraju, Richard je okulist koji gubi sluh. Zbog te je situacije jako depresivan dok ne susretne ženu koja će mu pomoći da se osjeća bolje.
U glavnim ulogama: Molly Parker, Gabrielle Rose, Elize Frances Stolk, Nadia Litz, Daniel MacIvor

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/qoMqyOb6MSc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Još jedan dan

Petak, 30. kolovoza, u 20.00
Shannen Doherty i Julian McMahon u glavnim su ulogama u ovoj drami sa znanstvenofantastičnim zapletom. Doherty glumi Kate, ženu čiji dečko Paul umire dok ona čeka njegovo dijete. Godinama poslije Kate je nastavila sa životom zahvaljujući novoj ljubavi. Ipak, jedna nesreća vraća Kate u dane prije Paulove smrti i tada mora napraviti nemoguć izbor između voljenih muškaraca.
U glavnim ulogama: Shannen Doherty, Max Martini, Julian McMahon, David Ferry, Kristina Nicoll

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/HopJbJGUQQg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...