Navigation Content

CORY MONTEITH

Mladi glumac iz serije 'Glee' pronađen mrtav

U 31. godini preminuo je kanadski glumac Cory Monteith, a uzrok smrti još se ne zna

Foto: Pixsell/ Cory Monteith, kojega šira javnost prepoznaje po ulozi Finna Hudsona u popularnoj seriji 'Glee', pronađen je mrtav jučer poslijepodne u hotelskoj sobi u Vancouveru. U sobi je 31-godišnji glumac bio sam, a prema trenutno dostupnim informacijama, ne sumnja se na ubojstvo. Ipak, točan uzrok smrti još uvijek nije poznat, javlja portal Eonline.

Mladi glumac petak navečer proveo je u društvu, ali se u sobu u kojoj boravi od 6. srpnja vratio sam. Budući da se jučer nije odjavio iz sobe na vrijeme, osoblje hotela posumnjalo je da se nešto događa pa su otišli provjeriti situaciju u njegovoj sobi. Kada su došli, pronašli su ga mrtvog.

Cory Monteith u javnosti je već poznat kao ovisnik o alkoholu i drogama. U tim je problemima još od tinejdžerskih dana, a nekoliko puta se i liječio u klinikama za liječenje ovisnosti, ali bezuspješno. Mnogi zbog toga sumnjaju da bi uzrok smrti moglo biti predoziranje, ali to su ipak samo nagađanja jer službenih informacija nema.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...