Navigation Content

THE KARDASHIANS

Premijera nove sezone pune (pre)Kardashians skandala je 21.7.

E! najavljuje novu sezonu serije Keeping Up With The Kardashians koja će se premijerno prikazati u nedjelju 21.7. u 21.00 sati.

Foto: E!/ Nedavni skandali i objave poljuljali su veze u obitelji, ali je nikada nisu raskinuli u novoj 18-epizodnoj sezoni. No, 'Keeping Up with the Kardashians' vraća se ovog ljeta u novoj sezoni i

gledatelje još jednom vodi u svijet ove bliske obitelji.

Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloe, Rob, Kendall i Kylie poznati su po tome što znaju slaviti zlatne trenutke u životu i drže se zajedno kada obitelji prijete neprilike. Kako njihovi životi napreduju, uvijek osebujna i nepredvidiva obitelj drži se zajedno kroz smijeh, suze i neizbježnu dramu.

E!-jeva najgledanija serija 'Keeping Up with the Kardashians' vraća se u novoj sezoni 21. lipnja, u 21.00 sat samo na E! kanalu.

Kardashian/Jenner obitelj uključuje djecu i unuke s novim dramatičnim trenucima koji diraju u srce na svakom koraku. Ove sezone obitelj je prigrlila promjene na nekoliko frontova - s mlađim sestrama, Kendall i Kylie, dok odrastaju i žele više samostalnosti jedna od druge i od obitelji; s Bruceom koji nastoji provesti što više vremena sa svojim sinom Brody; s Khloé koja je zatečena Kendallinim i Kylieinim brzim odrastanjem; s Kourtney i Scottom koji žele njihovu vezu uzdići na višu razinu te s isčekivanjem Kiminog prvog djeteta.

Osma sezona 'Keeping Up With The Kardashians' premijerno će se prikazati u nedjelju, 21. srpnja u 21.00 sat, samo na E! Kanalu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...