Navigation Content

3. SEZONA SE ZAHUKTAVA

Emilia Clarke i Carice Van Houten gole u 'Igri prijestolja'

Treća sezona 'Igre prijestolja' se zahuktava. Iako su se neki žalili kako u njoj ima manje golotinje nego prije, u osmoj epizodi razgolitile su se i Daenerys i Melisandre.

Foto: Screenshoot/ Dobro, nije da ih nismo viđali bez odjeće i prije, pa čak i u 'Igri prijestolja', ali valja ponekad ponoviti gradivo. Pogotovo u slučaju 26-godišnje krasotice iz Berkshirea Emilije Clarke zbog čijih oblina mnogi fanovi i gledaju samu seriju.

Zanimljivo je da Emilia isprva uopće nije trebala glumiti u njoj, ali je u zadnji čas otpala Tamzin Merchant, i to vjerojatno baš zbog golotinje.

Emilia je nedavno bila u vezi se američkim megastarom komedije Sethom MacFarlaneom, glumila je u brodvejskoj verziji 'Doručka kod Tiffanya', a uskoro će se pojaviti i u filmu 'Garden of Last Days' u kojem će joj društvo raditi nitko drugi doli James Franco.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...