Navigation Content

MICHAEL DOUGLAS:

'Ljubiti Matta Damona bilo je ugodno'

Iako mnogi maštaju da poljube Matta Damona, to je uspjelo Michaelu Douglasu. No njemu je to jednostavno bilo dio posla

Foto: HBO/ 'Nakon što se prvi put poljubite, ostalo nije neugodno', izjavio je Michael Douglas za New York Magazine. Douglas igra Liberacea, zvijezdu Las Vegasa u HBO-ovom filmu 'Behind the Candelabra' čiju režiju potpisuje Steven Soderbergh.

'Matt i ja nismo uvježbavali ljubavne scene. Dogovorili smo se da je dovoljno što smo pročitali scenarij.'

Iako ljubljenje s Damonom nije bila velika stvar za Douglasa, kaže da bi film koji će premijerno biti prikazan 26. svibnja mogao biti suočen s izazovima.

'Najteže je što svatko može biti sudac', kaže. 'Ne znam kad ste zadnji put nekoga ubili, ali svi imaju seksualne odnose, vjerojatno još jutros, što znači da svatko ima svoje mišljenje o tome kako to treba učiniti.'

Douglas igra slavnog Liberacea, pijanista homoseksualne orijentacije koji je bio u petogodišnjoj vezi s mladim Scottom Thorsonom kojeg igra Matt Damon.

U stvarnom je životu, Douglas u braku s glumicom Catherine Zeta-Jones, koja se nedavno vratila s liječenja bipolarnog poremećaja tipa II. Michael je proteklih godina morao proći kroz nekoliko velikih osobnih kriza, uključujući rak grla i uhićenje sina Camerona zbog zloupotrebe droga.

Vjeruje da je ovisnost kod njegovo sina genetski predisponirana. Njegov je polubrat Eric umro od predoziranja, brat Joel liječeni je alkoholičar, a Douglas je sam otišao na rehabilitaciju 1992. zbog problema s alkoholom.

Douglasu je karcinom grla dijagnosticiran 2010., a liječio se kombinacijom zračenja i kemoterapije.Zanimat će vaws u MAXtv videoteci (filmovi Soderbergha, Damona, Douglasa):
Pokojni
Zaraza
Čarobni Mike
Daleko od očiju
Iznajmljena veza
Izvan osnovane sumnje
Kralj Kalifornije
Che 2. dio - Gerila
Život poslije života
Dobri pastir

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...