Navigation Content

OD PONEDJELJKA 29.4. NA RTL-U

Evo kakva će pitanja postavljati Antonija Blaće u novom kvizu

Od ponedjeljka, 29. travnja, Antonija Blaće vraća se na ekrane RTL Televizije, i to u ulozi voditeljice novog game showa 'Tog se nitko nije sjetio'

Foto: RTL/ U novoj, potpuno drugačijoj zabavnoj igri znanja natjecat će se četiri natjecateljska para koji će davati opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota. Ako se zajedno nađete pod velikim pritiskom, možete li vjerovati svom partneru i njegovim odgovorima, bez obzira radi li se o prijateljici, ocu, djevojci, susjedi ili kolegi s posla?

Možete li nabrojati najveće hitove britanskog benda 'The Beatles'? U kojim je sve filmovima glumio John Travolta? Znate li navesti turnire koje je osvojio Goran Ivanišević? Ovo su samo neka od pitanja koja će u emisiji postavljati Antonija Blaće, za koju je ovo novi izazov!

Nakon velikih studijskih formata poput 'Big Brothera' i 'Hrvatska traži zvijezdu', Antonija će voditi ovaj sasvim novi projekt. RTL Televizija će u svojoj proljetnoj shemi prvi put emitirati game show 'Tog se nitko nije sjetio' rađen po licenci 'Pointless' produkcijske kuće Endemol, a show je jedan od najpopularnijih natjecateljskih formata na svijetu.

Antonija će u ovom će kvizu imati pomoćnika, pravog kvizomana, sveznalicu i poliglota, Krešimira Sučevića-Međerala, koji će kao Antonijin suvoditelj ocjenjivati i komentirati odgovore natjecatelja, otkrivati im gdje su pogriješili ili navesti koje su dodatne odgovore mogli ponuditi. Krešimir je odnedavno postao doktorom znanosti, a od 2006. je zaposlen kao znanstveni novak u Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje, dok se stručno usavršavao na sveučilištima u Budimpešti i Debrecenu (Mađarska). Ovaj rođeni Zagrepčanin aktivno je sudjelovao u skoro svim televizijskim kvizovima i govori pet jezika, dok se snalazi s njih još tridesetak. 

Antonija i Krešimir u nezaboravnoj avanturi, novom game showu s gledateljima će biti od ponedjeljka do petka u 19.10 sati na RTL Televiziji.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...