Navigation Content

24. VELJAČE

Prijenos ceremonije dodjele Oscara na Novoj TV

Glamur prestižne dodjele nagrada Oscar u Hrvatsku dovode Nova TV i Doma TV te platforma Oyo.hr

Foto: www.difuser.fm/ Svečanu dodjelu Oscara donosi uživo Nova TV 24. veljače u 1 sat nakon ponoći, kada će studio Nove TV postati vaša ulaznica u Hollywood.

Prijenos uživo će na Novoj TV trajati do ranih jutarnjih sati, a za sve koji će ga propustiti bit će u razdoblju od dva tjedna dostupan na Oyo.hr.

Skraćenu verziju dodjele Oscara s najboljim trenucima večeri ne propustite pogledati 1. ožujka u 20 sati na programu Dome TV.

U čarobni svijet filma i prestižnih nagrada Akademije već od danas vode vas inMagazin i Dnevnik.hr, koji vam donose svakodnevnu dozu zanimljivosti o glumcima, redateljima i drugim filmskim magovima, njihove izjave i uzbudljivu atmosferu iščekivanja i nagađanja o pobjednicima.

Grupacija Nova TV tako će još jednom postaviti nove standarde u hrvatskoj TV industriji, ovoga puta s daškom holivudskog glamura uz 85. svečanu dodjelu nagrada Oscar, donoseći svojim gledateljima i posjetiteljima paletu različitih zanimljivosti vezanih za ovaj glamurozni događaj.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...