Navigation Content

HBO Boxing

Vraća se 'The Problem' - najbolji mladi boksač svijeta

Nakon što je u posljednjem nastupu demolirao Antonija DeMarca i uzeo WBC naslov u lakoj kategoriji, ovog vikedna vraća se najkompletniji mladi boksač svijeta Adrien Broner (25-0, 21 KO). Prijenos cijele priredbe pogledajte u noći sa subote na nedjelju 17. veljače s početkom u 3.30 na Pay Per View kanalu Fight Channel (MAXtv kanal 25)

Foto: fightsite.hr/ 'The Problem' će se u prvoj obrani naslova u legendarnom Boardwalk Hallu u Atlantic Cityju gdje je i osvojio titulu boriti s Velšaninom Gavinom Reesom (37-1-1, 18 KO). Britanac je bivši svjetski prvak u poluvelteru po WBA federaciji i aktualni europski i britanski prvak u lakoj kategoriji. Od gubitka WBA pojasa od Andrija Kotelnika tehničkim nokautom 2008. Rees se borio sa slabijim protivnicima i ovo će mu biti prvi meč u Americi. Očekuje se da bi se trebao provesti kao i većina boksača pri svom prvom izletu u SAD – zaraditi nešto novca, trenutak slave i gaženje od strane protivnika.

Za Bronera, kojeg se smatra nasljednikom na pound-for-pound tron izazovi leže na drugim mjestima. Antonio DeMarco drugi je najtalentiraniji boksač u ovoj kategoriji, a Broner se s njim nasilno poigrao prije nego ga je zaustavio u osmoj rundi. Pravi izazovi za 23-ogodišnjeg Amerikanca mogli bi se naći već u kategoriji do 63.5 kilograma gdje su Danny Garcia, Amir Khan i Brandon Rios.

Broner želi meč s Rickyjem Burnsom i borba s Reesom će poslužiti kao predstavljanje britanskoj publici.

U co-main eventu vidjet ćemo revanš između Setha 'Mayhem' Mitchella (25-1-1, 19 KO) i Johnathona Banksa (29-1-1, 19 KO) .

U prvom meču, na istom cardu na kojem je Broner osvojio WBC naslov, Banks je nokautirao Mitchella u drugoj rundi i raspršio priče o još jednoj teškaškoj nadi. Mitchell je bio jedan od teškaša koje je ubrzo trebala čekati borba za naslov, ali je Banks, koji je nakon smrti Emmanuela Stewarda preuzeo treniranje Vladimira Klička, pokazao kako izgleda sudar školovanog boksača i bivšeg nogometaša.

Prijenos priredbe iz Boardwalk Halla u Atlantic Cityju pogledajte u noći sa subote na nedjelju 17. veljače s početkom u 3.30 na Pay Per View kanalu Fight Channel (MAXtv kanal 25).

<object width="560" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ESNfOTnzNOw?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ESNfOTnzNOw?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...