Navigation Content

Kanal Fox Life

Danas je premijera 2. sezone 'Osvete'!

Kraljica tv serijala Madeleine Stowe i njena mlađa kolegica koja je prati tv carevanju, Emily VanCamp, glavne su protagonistice ova viskoadiktivne serije o njezinom visočanstvu - osveti

Foto: Promo fotografije FOX/ Emily Thorne osvojila je Hamptone na juriš prošlog ljeta kao intrigantna pridošlica u toj ekskluzivnoj zajednici. Na prvi je pogled srdačna i sofisticirana "djevojka iz susjedstva" koja se zahvaljujući razoružavajućem šarmu i darežljivosti probila u ograničen kružok hamptonskog visokog društva. Međutim Emily Thorne nije ono što se čini: pod lažnim identitetom krije se žena sa samo jednim ciljem – OSVETOM.

Kad je Emily imala devet godina, njezinu su ocu ljudi kojima je najviše vjerovao podmetnuli grozan zločin i osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. Emily više nikada nije vidjela oca i provela je djetinjstvo obuzeta gubitkom, izdajom i bijesom. Sedamnaest godina poslije vratila se u Hamptone, odlučna uništiti sve osobe umiješane u zavjeru protiv njezina oca. Na nišanu joj se našla obitelj Grayson koju predvode matrijarh, poznata društvena figura Victoria Grayson (Madeleine Stowe) i lukavi poslovni tajkun Conrad Grayson (Henry Czerny). Oprezno i metodično Emily je potkopavala temelje ove nekoć moćne i nedodirljive obitelji, koristeći njihova plavokrvnog sina Daniela (Josh Bowman) kao pijuna u svojem složenom planu. Kći Graysonovih Charlotte (Christa B. Allen) također je postala žrtvom nakon što je otkrila da nije ono što je mislila da jest, nego zapravo proizvod Victorijine izvanbračne veze. Usred sveg tog razotkrivanja Emilyna bivša prijateljica Ashley Davenport (Ashley Madekwe) strateški se povezala s Graysonima, lukavo se penjući u društvu.

U Montauku Emilyna ljubav iz djetinjstva Jack Porter (Nick Wechsler) preuzeo je vlasništvo nad barom Stowaway i nastavlja izigravati očinsku figuru mlađem bratu Declanu (Connor Paolo). No neporeciva privlačnost koju osjeća prema Emily nehotice ga je dovela u opasnost. Što se same Emily tiče, u trenucima kad je prošlost počinje sustizati i srce joj ometa prosudbu može se okrenuti Nolanu Rossu (Gabriel Mann) - jednoj od rijetkih osoba koja zna istinu i koji je na važan način povezan s njezinom prošlošću, njezinom sadašnjošću i njezinom tajnom. Trebat će joj njegova pomoć više nego ikada dok nastavlja svoju osvetu protiv Graysona, koji postaju još odlučniji i opasniji kad su ugroženi i spremni su učiniti sve da bi očuvali svoj dom.

Uz još veće uloge i još širu zavjeru, što će biti Emilyn sljedeći korak? Može li spriječiti svoje srce da joj oslabi odlučnost da osveti svog oca?

U Osveti glume Emily VanCamp (Braća i sestre, Everwood) kao Emily Thorne, Madeleine Stowe (Bili smo vojnici, Posljednji Mohikanac) kao Victoria Grayson, Henry Czerny (Nemoguća misija, Neposredna opasnost) kao Conrad Grayson, Josh Bowman (Prowl) kao Daniel Grayson, Nick Wechsler (Roswell) kao Jack Porter, Gabriel Mann (Bourneov identitet) kao Nolan Ross, Ashley Madekwe (Secret Diary of a Call Girl) kao Ashley Davenport, Christa B. Allen (Od klinke do komada) kao Charlotte Grayson i Connor Paolo (Tračerica) kao Declan Porter.

Serija se prikazuje utorkom u 20.55, reprize su srijedom u 11.55 i subotom u 20.05. na Fox Lifeu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...