Navigation Content

'SVITA' U KINIMA

Snima se film po seriji 'Entourage'

'Entourage', na hrvatskom kablovskom programu preveden kao 'Svita', konačno postaje film

Foto: HBO/ Službeni naziv filmske verzije popularne HBO-ove serije jest jednostavno 'Entourage – The Movie', a Warner Bros konačno je i službeno dao zeleno svjetlo projektu o kojem se priča otkada je serijal došao svome kraju.

Deadline piše da će redatelj biti Doug Ellin, kreator serijala, dok izvorna glumačka postaja upravo pregovara o ulogama za veliko platno. Očekuje se povratak svih zvijezda serije, prije svega Adriana Greniera, Kevina Connollyja, Kevina Dillona i Jeremyja Pivena.

Avanture skupine prijatelja u Hollywoodu na malim su se ekranima pojavile još 2004. godine, a emitiranje je trajalo osam sezona, sve dok 'Entourage' nije 2011. došao svome kraju.

Vijesti iz rujna 2012. govorile su da je scenarij već spreman te da će se radnja filma odvijati šest mjeseci nakon posljednje epizode serije.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Nestajem s tobom

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...