Navigation Content

RASPRAVA NA TRIBINI.HR

Pokreće li engleski nogomet 'strano' gorivo i koje su posljedice?

Angažman na Tribini.hr aktivnim korisnicima omogućuje pristup izravnim prijenosima utakmica MAXtv Prve lige te niz drugih privilegija. Trenutno je aktualna rasprava na temu pokreće li engleski nogomet 'strano' gorivo i koje su posljedice. Što vi mislite?

Foto: Premier League/ Kako stvari stoje, ne postoji niti najmanja šansa da ovo bude sezona u kojoj će engleski menadžer podignuti trofej Premier lige. Dosad su to činili samo stranci, a zašto bi se taj trend morao nastaviti pojasnio je korisnik s portala Tribina.hr Lwave.

Odgovor je jasan. Zatvorenost i neinventivnost. Kako su godinama propadali mladi kojima je uporno nametana kriva filozofija razvoja tako su paralelno degradirani i menadžeri.Vlastitom krivnjom. Izuzev Redknappa, Pardewa samo djelomično i Davida Moyesa Englezi baš i nemaju puno toga za ponuditi.Godinama sa podsmjehom gledaju na modele drugih zemalja, a njihov vlastiti neuspjeh pravdaju nedostatkom sreće kod izvođenja kaznenih udaraca. Liga im je najobičniji konzum izlog u kojem se vrte abnormalno nerealne transfer cifre za igrače osrednje i upitne kvalitete.Treneri su neupućeni u rad najvećih stručnjaka na drugim kontinentima i misle da su popili pamet cijelog svijeta, a igra koju forsiraju najčešće uopće ne predstavlja prirodni habitus za specifikacije igrača koje posjeduju unutar kadra. Primjer takvog menadžera je i Brendan Rodgers, ali i još hrpa stručnjaka nižih liga.

Ukoliko vam je tema zanimljiva, uključite se i sami u komentiranje, ocjenjivanje, predviđanje.

Tribina.hr je interaktivni web community unutar kojeg vi i ostali nogometni entuzijasti možete naći kvalitetne analize aktualnih događaja, sami kreirati sadržaj komentiranjem i izražavanjem vlastitog mišljenja o postojećim analizama, postavljati foto i video materijal i ocjenjivati druge korisnike. Zamišljena je kao otvorena zajednica nogometnih stručnjaka i fanova koji do sada nisu imali ozbiljno mjesto ni priliku iskazati svoje mišljenje u zagušenom domaćem internetskom prostoru. Uz prostor za kvalitetnu diskusiju, Tribina.hr nudi aktivnim korisnicima i pristup izravnim prijenosima utakmica MAXtv Prve lige te niz drugih privilegija. Aktivnost korisnika valorizira se kroz dvije razine reputacijom i vingdom.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...