Navigation Content

VRUĆA NOVA ULOGA

Ivana Miličević šokirala žestokim scenama seksa

Ivana Miličević oduševila je Hollywood seksi scenama u seriji 'Banshee'

Foto: goodfon.com/ Iako nije ništa novo da Ivana Miličević snima seksi scene, ovoga puta radi se o zaista vrlo eksplicitnoj akciji. U 10 epizoda Cinemaxove nove serije 'Banshee' Ivana glumi Carrie Hopewell koja bez imalo srama pokazuje svoje atribute.

Tridesetosmogodišnja glumica rođena je u Sarajevu, a s pet godina s obitelji se seli u SAD. Nakon završetka školovanja počela se baviti glumom te se pojavila u nekoliko gostujućih uloga u serijama poput 'Čarobnica', 'Seinfelda', 'Felicity', no sada nas je sve iznenadila nečim sasvim drugačijim.

Prije glume Ivana se bavila manekenstvom. Plesala je u skupini Troy Kids on the Block, tribute grupi za New Kids on the Block.

Glumačku karijeru započela je odmah nakon mature. Prvu ulogu dobila je u trileru 'Enemy of the State'. Osim u serijama glumila je i u filmovima. U Bond-filmu 'Casino Royale' glumila je Valenku, imala je ulogu i u 'Nebu boje vanilije', 'Paničnoj potjeri' i filmu 'Samo nebo zna'.

U videoigrici 'Command & Conquer: Red Alert 3' Ivana je sovjetska špijunka Dasha Fedorovich.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...