Navigation Content

ŽIVOTNI PORAZ

Janko Popović Volarić progovorio o razvodu s Jelenom Veljačom

Prvi put nakon što je odselio iz stana u kojem je živio sa sad već bivšom suprugom Jelenom, Janko Popović Volarić progovorio je o razvodu

Foto: Tomislav Miletic/ 33-godišnji Janko Popović Volarić u intervjuu za Story priznaje kako mu protekla godina bila izuzetno teška i aludirajući na razvod kaže: 'Ne ponovila se 2012. godina! Ili barem njezina druga polovica', rekao je i otkrio kako mediji nemaju nikakav razlog da ga povezuju s novim ženama.

'Trenutačno sam slobodan i mislim da je to prirodno s obzirom na dugi odnos koji je završio prije nekoliko mjeseci, sada sam se posvetio sebi, a s vremenom će se, vjerujem, nešto lijepo dogoditi', rekao je glumac koji nije izgubio vjeru u brak. 'Volim brak i vjerujem u njegovu instituciju'.

Iako o samom razvodu nije htio mnogo pričati, priznao je:'Doživljavam ga kao svoj veliki životni poraz'.

Na pitanje je li izgubio vjeru u ljubav odgovara:'Naravno da nisam. To bi značilo da sam izgubio vjeru, da se patetično izrazim, u život kao takav. Ljigavo, ali točno. Nikada neću izgubiti tu vjeru', kaže Janko.

Janko, koji je otac 14-godišnjeg Davida kojeg ima iz srednjoškolskih dana, kaže da priželjkuje još djece. 'Volio bih dobiti barem još kćer', kaže.

Unatoč razvodu, Janko i Jelena surađivat će poslovno pa je sada on dobio ulogu u Larinom izboru, čiji scenarij potpisuje Jelena.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...