Navigation Content

U 10 SEZONA

Šest glumaca iz 'Prijatelja' spavalo s 135 partnera

Joey Tribbiani imao je daleko najviše partnerica s konačnom ocjenom od 51,5 žena dok je Ross imao 14 partnerica tijekom dugovječnog trajanja popularnog sitcoma

Foto: YouTube/Screenshoot/ Šest likova iz serije 'Prijatelji' imalo je oko 135 seksualnih partnera tijekom deset sezona legendarnog sitcoma.

Prema pisanju britanskih medija, njihova iskustva daleko su od stvarnog života jer je američki prosjek što se tiče broja seksualnih partnera ipak znatno manji. Prema Kinsey institutu za istraživanje seksualnosti, spola i reprodukcije, Amerikanac između 30 i 44 godine života ima od šest do osam seksualnih partnera u životu, dok je primjerice Chandler u prosjeku imao seks s 10,5 žena.

Razlika je još uočljivija kod žena. Studija iz 2005. godine pokazala je kako je državni prosjek kod žena u istoj toj dobi pokazao da imaju četiri seksualna partnera, dok su Monica, Rachel i Phoebe u prosjeku svaka posebno imale 14,5, 15,5 i 32,5 muškaraca.

Joey Tribbiani imao je daleko najviše partnerica s konačnom ocjenom od 51,5 žena dok je Ross imao 14 partnerica.

Portal splitsider.com navodi razliku između partnera za jednu noć i onih u dužim vezama. Matt LeBlanc je kao Joey imao najniži potencijal za ozbiljne veze, samo 23,5 posto. Jennifer Aniston, koja je utjelovila Rachel, bila je najspremnija na veze. S obzirom da se triput ženio, David Schwimmer koji je utjelovio Rossa od muškaraca je imao najveći postotak spremnosti na ozbiljne odnose.

Matthew Perry, koji glumi Chandlera, imao je najmanji broj partnerica, spavao je s 10 žena tijekom deset godina snimanja serije što se uklapa u njegov lik muškarca koji je pomalo nespretan sa ženama.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Zamjena
Šuška se, šuška
Dobra djevojka

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...