Navigation Content

TRIBINA.HR

Aktualno: Hoće li Real Madrid prodati Cristiana Ronalda PSG-u?

Na portalu Tribina.hr pitali smo o budućnosti Real Madrida, Cristiana Ronalda i Josea Mourinha. Svoje viđenje mogućeg raspleta dao nam je korisnik Losovius.

Foto: YouTube/Screenshoot/ Na stadion u Madridu dolazi vjerojatno najrazmaženija publika na svijetu, gdje se mora pobjeđivati - uvjerljivo, atraktivno i napadački. Sve drugo tamo se smatra sramotom. Za Mourinhove nogometne ideje to je loš spoj u kojem je ipak plivao nekoliko sezona pošto je riječ o treneru koji spada među najbolje, ali nije uspio izbjeći onaj 'merengues' moment, vječitu želju Madrida i publike da su ne samo bolji, nego i blještaviji od svih ostalih. Ove sezone kola definitivno kreću nizbrdo, a sve je jasnije kako Mourinho odlazi na kraju sezone. Na prvi pogled, idealno vrijeme za napraviti radikalan preokret u momčadskoj strukturi.

Hoće li jedan od radikalnih poteza biti prodaja Ronalda, za kojeg navodno postoji ponuda PSG-a od 130 milijuna?

Ne vjerujem. Vraćamo se na početak priče; previše je ljudima u tom klubu stalo održavati sliku blještavosti, a prelazak Ronalda u PSG značio bi da je netko 'veći Real od Reala' a to si u Madridu ne smiju dopustiti. Već zamišljam čitave povorke ljudi koji protestiraju i nakrcan poštanski pretinac Florentina Pereza nakon takvog poteza. Iako po meni iza njega stoji sva racionalnost svijeta, teško mi je vjerovati da će se dogoditi.

Ukoliko vam je tema zanimljiva, uključite se i sami u komentiranje, ocjenjivanje, predviđanje.


Tribina.hr je interaktivni web community unutar kojeg vi i ostali nogometni entuzijasti možete naći kvalitetne analize aktualnih događaja, sami kreirati sadržaj komentiranjem i izražavanjem vlastitog mišljenja o postojećim analizama, postavljati foto i video materijal i ocjenjivati druge korisnike. Zamišljena je kao otvorena zajednica nogometnih stručnjaka i fanova koji do sada nisu imali ozbiljno mjesto ni priliku iskazati svoje mišljenje u zagušenom domaćem internetskom prostoru. Uz prostor za kvalitetnu diskusiju, Tribina.hr nudit aktivnim korisnicima i pristup izravnim prijenosima utakmica MAXtv Prve lige te niz drugih privilegija. Aktivnost korisnika valorizira se kroz dvije razine reputacijom i vingdom.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...