Navigation Content

KREĆE NA BADNJAK

S HTV4 počinje televizija 'nove generacije'

HTV na Badnjak počinje s emitiranjem Četvrtog, informativnog programa u kojemu će na jednom mjestu spojiti radio, televiziju, internet i društvene mreže

Foto: Lucija Bušić/ 'Projekt je skroman, ali ambiciozan', najavio je ravnatelj HRT-a Goran Radman. Četvrti program čije testno emitiranje počinje u ponoć sa četvrtka na petak info stranicama, da bi sam program počeo na Badnjak u 7.05 sati.

Ideja Četvrtog programa, odnosno ujedinjavanja radija, televizije, interneta i društvenih mreža, krenula je prije par godina od Tene Perišin. Ideja je da ta četiri medija na jednom mjestu stvore novu platformu kroz koju će izlaziti velika količina informacija, što kroz info stranice, što kroz informativne emisije, što kroz prigodne emisije vezane uz aktualna događanja u zemlji i svijetu.

'Ovo je svojevrsna rukavica u lice ostalim hrvatskim televizijama', rekao je koordinator Četvrtog programa i donedavni v. d. ravnatelja HRT-a Domagoj Novokmet, dodavši: 'Četvrti program će na mnogim daljinskim upravljačima doći na prvo mjesto!'

Predstavljanje HTV4 fotogalerija


Za operativni dio programa zaduženi su Sanja Gvozdanović i njen tim koji čine Dražen Majić i Vlasta Bartolec. Emisije će voditi Dajana Antonija Bebek, Anita Bilić, Lana Gašparac, Josip Gavranović, Gordan Žvanović i Maja Kubik.

'Posebno smo ponosan na činjenicu da će cijeli program biti proizveden iz vlastitih resursa, ništa neće biti proizvedeno u vanjskoj produkciji', istaknuo je Goran Radman.

Jedna od emisija koje kreću prvih dana emitiranja programa bit će 'Govornica' koja je zamišljena kao svojevrsni Hyde park. Sadržavat će političku satiru, a dio nje iznenađenje je i za samog Gorana Radmana, koji je istaknuo još pokoje 'iznenađenje':

'Nakon dugo godina, konačno će se investirati u tehniku HTV-a i to ciljano za Četvrti program. Uložit će se u osuvremenjavanje tehnike koja će biti prilagođena novoj generaciji multimedijalnih novinara', dodao je Radman.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...