Navigation Content

NOVI ĆELAVAC

Vin Diesel snima filmsku verziju TV serije 'Kojak'

Novu, filmsku verzije detektivske televizijske serije iz sedamdesetih pišu scenaristi 'Skyfall'

Foto: Press Association/ Uloga koja je proslavila holivudskog ćelavca Tellyja Savalasa sada je došla do nove poznate ćelave glave iz svijeta filma – Vina Diesela, koji će nakon novog nastavka 'Brzih i žestokih' postati njujorški policajac u remakeu televizijskog klasika.

Kako otkriva Deadline, scenarij pišu Neal Purvis i Robert Wade, autori priče za zadnjeg Bonda, a film bi trebao osuvremeniti 'Kojaka', TV serijal koji je Tellyja Savalasa proslavio tijekom čak 125 epizoda, emitiranih od 1973. do 1978. godine.

Diesel će novi film i producirati za Universal Pictures, a projekt se, naravno, opisuje kao 're-imagine' stare priče, dakle, klasični koncept holivudske posudbe motiva iz prošlosti za svježu prodaju novim generacijama.

Vin Diesel nedavno je završio snimanje 'Brzi i šestoki 6', koji u kina stiže 24. svibnja 2013.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci: Brzi i žestoki: Tokio Drift

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...