Navigation Content

FIGHT CHANNEL LIVE

SupeKombat s puno stila zaključuje godinu super jakim turnirom četvorice

Odličan finalni turnir koji je SuperKombat najavio početkom prosinca i kojim će zaključiti svoju iznimno uspješnu godinu, dolazi ubrzo na raspored, a odnedavno je poznat i čitav popis borbi. Priredbu, koja starta u subotu 22. prosinca u 21 sat, ćete moći pogledati uživo na Pay Per View kanalu Fight Channel!

Foto: fightsite.hr/ Osim što će se u Bukureštu održati turnir najbolje SuperKombatove četvorice teškaša, na popisu borbu će biti još nekoliko iznimno zanimljivih mečeva i prilično poznatih imena. Čak i rezervna borba turnira četvorice između Freddyja Kemayja i Sergeyja Lascenka spada u borilačke poslastice što dovoljno govori o snazi turnira.

Domaća publika će s velikim iščekivanjem pratiti i borbu za SuperKombat svjetsku titulu do 95 kilograma gdje će snage odmjeriti Rumunj Andrei Stoica i Arnold Oborotov.

Rumunjska promocija ovu priredbu održava u suradnji s K-1 organizacijom stoga i ne čudi velik broj 'zajedničkih' boraca, pa čak i K-1 WGP finalista koji su se s našim Cro Copom plasirali na sada ipak upitan završni turnir japanske promocije.

Čovjek do kojeg je vrlo teško doći kada se radi o njegovoj promociji, a očito puno lakše kada je u pitanju suradnja sa SuperKombatom, predsjednk K-1 Mike Kim, je u izjavio prokomentirao koliziju dvije promocije.

'Kao što smo najavili prije tri mjeseca, surađujemo sa SuperKombatom koji se dokazao kao vrlo dobar organizator K-1 priredbi, a otkrivaju i nove heroje diljem svijeta. Zbog toga ću i ja doći u Bukurešt, a to područje će također biti u našem fokusu u budućnosti', rekao je Kim koji će zapravo samo promijeniti europski grad jer je 15. prosinca u Ateni okrunio novog kralja K-1 promocije do 70 kilograma.

Zadovoljstvo je, očekivano, izrazio i čelnik SuperKombata, Eduard Irimia, koji je praktički 'ukrao' show od K-1, a njegova organizacija će organizirati vjerojatno najjači kick boks turnir godine.

'Suradnja između naših brendova je vrlo važna za borce kako bi bili aktivni i moraju biti svjesni da je ovo na obostranu korist. Cilj nam je povećati popularnost ovog sporta, a to smo u nekim država već i uspjeli', objasnio je Irimia.

Turnir na kojem nastupaju Pavel Zhuravliev, Benjamin Adegbuyi, Ismael Londt, Sebastian Ciobanu, Freddy Kemayo i Sergey Lasenko, te ostatak popisa borbi s Mighty Moom, Raulom Catinasom, Hesdy Gergesom...je nešto što niti jedan pravi kick boks fan neće propustiti. Nemojte niti vi, nego subotnje večer, 22. prosinca od 21 sat rezervirajte za vrhunski stand up spektakl i Fight Channel na 25. kanalu MAXtv-a.

1. Super-fight (+96 kg)
Ibrahim Aarab (Marocco) vs Daniel Sam (Great Britain)

2. Tournament – polufinale 1 (+96 kg)
Pavel Zhuravlev (Ukraine) vs Benjamin Adegbuyi (Romania/Nigeria)

3. Tournament – polufinale 2 (+96 kg)
Ismael Londt (Suriname) vs Sebastian Ciobanu (Romania)

4. Tournament – rezervna borba (+96 kg)
Freddy Kemayo (France) vs Sergey Lascenko (Ucraina)

5. Super-fight (+96 kg)
Carter Williams (USA) vs Hesdy Gerges (Egypt)

6. Superkombat svjetska titula (-95 kg)
Arnold Oborotov (Lithuania) vs Andrei Stoica (Romania)

7. Super-fight (+96 kg)
Mighty Mo (Samoa) vs Raul Catinas (Romania)

8. Superkombat finale 2012 (+96 kg)

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...