Navigation Content

Pink Programski paket

Ponudu MAXtv-a popunit će ukupno 12 novih Pink kanala, koje će korisnici moći kupiti u Pink programskom paketu. Zatražite svoj Pink paket putem MAXtv sučelja

Foto: Pink TV/ PINK

Televizija Pink je lider u Srbiji skoro dva desetljeća sa svojim prepoznatljivim zabavnim, informativnim i filmskim programom te glasi za najgledaniju komercijalnu zemaljsku televiziju u Srbiji. Preko 40 emisija vlastite produkcije ispunjavaju visoke kriterije domaće publike.

PINK M
Čitavo desetljeće Pink M je televizija koja privlači najveći broj gledatelja u Crnoj Gori. Zabavni program i igrane serije čine osnovni koncept, ali svakako tu su i informativne emisije, sportske vijesti, kao i lokalne zabavne informacije te naposljetku djeečiji i teen program.

PINK BH
I u Bosni i Hercegovini je pojava Pinka napravila revoluciju i veliku gledanost. Lokalna produkcija omogućila je proizvodnju velikog broja programa od čega u toku dana samo Vijesti u trajanju od preko 70 minuta, pa do večernjih emisija ('Zabranjeni forum', 'Showtime', 'Hrabri ljudi', 'City exkluziv'…)

PINK PLUS
PINK INTERNATIONAL COMPANY teži tome da produkcijom programa visoke kvalitete omogući gledaoteljima PINK PLUS kanala gledanje najboljih zabavno-glazbenih emisija, aktualnog informativnog programa te visokobudžetnog serijskog i filmskog programa.

PINK EXTRA
Sačinjen je prije svega od emisija zabavnog karaktera, ali u svojoj programskoj šemi ima i informativne emisije s materijalom nastalim u redakcijama iz BosneiI Hercegovine, Crne Gore, Srbije kao i iz ostalih zemalja. Pojedine forme kanala PINK EXTRA namijenjene su najmlađim gledteljima.

PINK MUSIC
Aktualna pop glazba čini okosnicu sadržaja svakako najpopularnijeg muzičkog kanala na ovim prostorima – Pink Music. 24 sata emitiranja najpopularnijih glazbenih spotova svakodnevno privlači sve ljubitelje dobre pjesme. U program su uvršteni i novi izvođači, ali i najpopularniji izvođači Balkana poput Gorana Bregovića, Zdravka Čolića, Severine, Nine Badrić, Željka Joksimovića…

PINK FOLK

I dalja velika popularnost folk i narodne muzike, kao i tradicionalne, odnosno izvorne muzike, pokrenula je ideju o nastanku programa Pink Folk. Ovaj sadržaj je namijenjen kako gledateljima u cijeloj regiji.

PINK FILM
Filmovi sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina koji su proizvedeni na prostorima bivše Jugoslavije, a koji su postali i ostali kultni, čine sadržaj ovog Pinkovog programa. Pink film 24 sata dnevno prikazuje isključivo 'domaće' filmove koji su obilježili jednu veoma uspešnu epohu filmskog stvaranja na ovim prostorima. Više od 200 filmova čine opus koji možete pratiti na našem programu.

PINK NOSTALGIA
Stalna prisutnost potrebe za slušanjem i gledanjem numera koje su obilježile prethodna desetljeća, dovelo je do ideje za nastanak televizijskog programa koji je posvećen ovakvoj muzici, muzici koja budi nostalgiju.
Koncepcija je bazirana na glazbenim emisijama sastavljenim od pregleda najboljih pjesama svih vremena, zatim od koncerata izvođača koji su najcjenjeniji u cijeloj regiji do emisija u kojima gostuju izvođači koji imaju hitove za sva vremena poput 'Azre', 'EKV', 'Zabranjenog pušenja', ali i 'Novih fosila', 'Magazina', 'Plavog orkestra' i drugih.

PINK LIVE
Na ovim prostorima održava se veliki broj koncertnih događaja. S obzirom na to da postoji ogroman broj publike zainteresirane za praćenje ovakvih manifestacija, Pink International Company je došao na ideju da napravi program u kojem će emitirati najbolje koncerte s prostora bivše Jugoslavije.

PINK FASHION
Modni trendovi i dešavanja na domaćoj modnoj sceni okosnica su programske šeme Pink Fashion. Širok opseg emisija posvećenih modi kao što su Šopingoličarke, Biljana za Vas, Život u trendu i kronika Fashion week-a namenjen je svima koji modne novitete stavljaju na prvo mjesto kada je u pitanju odabir televizijskih kanala.

PINK WORLD
Pink World je namijenjen gledateljima koji žele biti u toku sa svim dešavanjima u zemljama regije. Opravdavajući naziv koji nosi, Pink World objedinjuje emisije svih kanala televizije Pink, ponajprije s prostora Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali i Slovenije.

Više o novitetima MAXtv-a, kao i o ponudama programskih paketa, možete saznati na hrvatskitelekom.hr.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...