Navigation Content

UFC ON FX 6

Pokrajac traži povratak na pobjedničke staze protiv 'Mexicutionera'

Idući vikend nam nudi dvostruki program na Fight Channelu: UFC on FX 6 te K-1 World MAX finale iz Atene. UFC-ova priredba iz Australije nam donosi novi nastup najboljeg hrvatskog MMA borca Igora Pokrajca koji možete pogledati na Pay Per View kanalu Fight Channel (MAXtv kanal 25) u noći s petka na subotu točno u ponoć

Foto: fightsite.hr/ The Duke će u noći s petka na subotu 16. prosinca točno u ponoć deveti put u karijeri zakoračiti u UFC-ov oktogon, a na drugoj strani će se ovaj put naći američki udarač Joey Beltran. Nakon teškog poraza od Vinnyja Magalhaesa, Hrvat će tražiti povratak na pobjedničke staze i nastavak dobrih rezultata u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Nadamo se da će Pokrajac i Beltran svojim beskompromisnim stilom konkurirati za meč večeri, a Fight Channel će još jednom njegov meč prenositi u izravnom prijenosu.

UFC on FX 6 nudi i sjajne dvoboje bivšeg Bellatorovog prvaka Hectora Lombarda i majstora poluga na noge Rousimara Palharesa, te meč u lakoj između Georgea Sotiropoulosa i Rossa Pearsona.

Program iz australskog Gold Coasta starta u noći s petka na subotu, 16. prosinca točno u ponoć, a s obzirom da priredbe u dalekoj Australiji uvijek isporuče pregršt zabave, nikako nemojte propustiti još jednu priredbu s našim Pokrajcem na Pay Per View kanalu Fight Channel (MAXtv kanal 25).


Jeste li znali?


Da će Pokrajčev nastup u Australiji biti deveti u UFC karijeri uz četiri pobjede i četiri poraza. U posljednjem meču je poražen armbarom.

Da je Hector Lombard do dolaska u UFC bio neporažen punih pet godina. No, svakom nizu dođe kraj pa je tako došao i njegovom u meču protiv Tima Boetscha.

Da se Joey Beltran već borio protiv jednog Hrvata i izgubio. Prošle godine je nastupio sa Stipom Miočićem koji je slavio sudačkom odlukom.


Glavne borbe:


George Sotiropoulos vs. Ross Pearson
Hector Lombard vs. Rousimar Palhares
Chad Mendes vs. Hacran Dias


Uvodne borbe:


Igor Pokrajac vs. Joey Beltran
Mike Pierce vs. Seth Baczynski
Nick Penner vs. Eddie Mendez
Brad Scott vs. Robert Whittaker

<iframe width="560" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/UIwHjCZp7Kg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...