Navigation Content

TRIBINA.HR

KOMENTAR: Daleko je to od kvalitetnog nogometa

Tribina.hr danas je vrvjela komentarima na jučerašnju utakmicu zagrebačkog Dinama s Dinamom iz Kijeva. Prenosimo komentar člana Starky332, ukoliko i sami imate mišljenje - voljni smo ga čuti.

Foto: Pixell/ Daleko je to bilo od kakvog kvalitetnog nogometa, u prvom redu vrijeme i teren nisu dozvoljavali neku kombinatoriku i smislene akcije. Među bolje bih svrstao Vrsaljka, Ibaneza (koliko god nas Čačić uvjeravao u suprotno, ipak je bolji od Pivarića), Ademija, Šimunića. Sammir je ponovo pokazao na momente koliko može, a na momente koliko mu se ne da (a i teren nije bio za njegov nogomet), a Krstanović se (da je Čačić trener sigurno bi uveo Calella a ne njega) borio i na kraju izborio za gol i zbog te je činjenice Dinamov igrač utakmice.
A sad se probajmo staviti u pozicije Dinamovih igrača. Radost jer nisu najgori (statistički) za mene nije pretjerana. Možda bi bilo manje slavlja da su vodili i da je završilo 1:1, ali ajde neka! Bolje je nego da su ravnodušni, barem su pokazali da im je stalo. Možda smo previše 'šamarani' lošim stvarima u životu i nogometu pa dobro ne možemo ni vidjeti, već smo na svaku želju, svaki bod, svaki gol i svako slavlje cinični i ironični.

Komentar je ovo na jučerašnju utakmicu zagrebačkog Dinama i Dinama iz Kijeva člana Tribine.hr - Starky332.
Ukoliko i sami imate mišljenje o konkretnoj utakmici ili  nogometnim temama - uključite se i sami u komentiranje.

Tribina.hr je interaktivni web community unutar kojeg vi i ostali nogometni entuzijasti možete naći kvalitetne analize aktualnih događaja, sami kreirati sadržaj komentiranjem i izražavanjem vlastitog mišljenja o postojećim analizama, postavljati foto i video materijal i ocjenjivati druge korisnike. Zamišljena je kao otvorena zajednica nogometnih stručnjaka i fanova koji do sada nisu imali ozbiljno mjesto ni priliku iskazati svoje mišljenje u zagušenom domaćem internetskom prostoru. Uz prostor za kvalitetnu diskusiju, Tribina.hr nudit aktivnim korisnicima i pristup izravnim prijenosima utakmica MAXtv Prve lige te niz drugih privilegija. Aktivnost korisnika valorizira se kroz dvije razine reputacijom i vingdom.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...