Navigation Content

ZAGREBAVANJE

Nova MTV-jeva emisija pokazuje cool lice Zagreba

Nova MTV-jeva emisija Zagrebavanje predstaviti će Zagreb kao urbani i cool grad prepun zanimljivih događanja i ljudi. Prva emisija kreće u petak 7. prosinca u 20:05 na regionalnom MTV-ju.

Foto: Promo fotografije MTV/ “Zagreb se često proglašava dosadnim gradom. Možda Zagrepčani jesu mirniji od Beograđana i suzdržaniji od Sarajlija, ali iz Mire tri vraga vire. U prosincu nas ne možete uloviti ni za glavu ni za rep. Kakav kvalitetan provod po ulicama, trgovima i koncertnim dvoranama nudi Zagreb u vrijeme Adventa - pogledajte u Zagrebavanju” – tim riječima Ida Prester, urednica i voditeljica, najavljuje brzu tjednu emisiju “Zagrebavanje” koja u petak, 7. prosinca u 20:05 kreće na regionalnom MTV-ju.

“Zagrebavanje” će predstaviti Zagreb u vrijeme Adventa, Zagreb kao urbani i cool grad prepun zanimljivih događanja i ljudi. Već u prvom izdanju publika će imati priliku osjetiti dio atmosfere s Pozitivnog koncerta i svirke grupe Boa na Jelačić placu. Emisija je napravljena u suradnji sa TZ grada Zagreba i uz potporu novootvorenog Shappy hostela u Varšavskoj ulici.

“Zagrebavanje” gledajte premijerno petkom u 20:05 uz dnevne reprize od ponedjeljka do četvrtka u istom terminu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...