Navigation Content

FATALNI BURAK

Bali-beg se ženi, Turkinje tuguju

U siječnju sljedeće godine oženit će se fatalni Bali-beg iz 'Sulejmana Veličanstvenog', Burak Özçivit, no obitelj njegove izabranice Ceylan Çape nije najsretnija.

Foto: GQ Magazine/ Tužna vijest za mnoge obožavateljice Bali-bega izletjela je glazbeniku Bülentu Ersoyu, piše Glorija. Gostujući u emisiji strica Burakove izabranice Ceylan Çape, brbljavi glazbenik je rekao kako mu se sviđa Burak i da je sretan što će se u siječnju vjenčati s njegovom nećakinjom. Stric Çapa je samo ušutio.

Šutnja dijelom odaje nezadovoljstvo Ceylanine obitelji njenim izabranikom. Iako ga proglašavaju najseksipilnijim Turčinom, obitelji Çapa ne odgovara njegovo podrijetlo (sin je kebabdžije, dok je Ceylan kći modne dizajnerice i tekstilnog magnata), ali i govorkanja da je homoseksualac.

Navodno ga je buduća supruga uhvatila golog s muškarcem u krevetu, a on se opravdavao riječima da su se samo hrvali. Prosidba je, navodno, njegov pokušaj da izgladi krizu i 'zamagli' svoju pravu seksualnu orijentaciju.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...