Navigation Content

'KUĆA OD KARATA'

Pogledajte foršpan za TV seriju Davida Finchera

Glavnu ulogu u obradi kultne britanske serije ima Kevin Spacey

Foto: Wonderland Magazine/ Mini serija BBC-a iz 1990., nazvana 'House Of Cards' ('Kuća od karata'), doživjet će suvremenu američku verziju, a cijeli projekt producira proslavljeni filmski redatelj David Fincher ('Sedam', 'Društvena mreža', 'Klub boraca'...).

Američki 'House Of Cards' imat će 13 epizoda, koje je napisao Beau Willimon, a serijal će premijerno biti prikazan na američkom Netflixu, 1. veljače.

Temelj priče je roman Michaela Dobbsa, politički triler čiji je glavni lik beskrupulozni Francis Underwood (u seriji Kevin Spacey), američki političar koji se osvećuje kolegama nakon što su ga izdali.

Niz redatelja, piše Empire, režirat će pojedine epizode, a među njima su i Allen Coulter ('Obitelj Soprano') i Joel Schumacher.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...