Navigation Content

MA, I STOLJEĆA!

Bali-beg je muškarac godine

Turski glumac Burak Ozčivit, poznat po ulozi Bali-bega u 'Sulejmanu Veličanstvenom', proglašen je za muškarca godine po izboru turskog izdanja magazina GQ.

Foto: Screenshoot/ Markantnom Buraku sve ide kao po loju, a otkako se pojavio u 'Sulejmanu', svi su ženski pogledi usmjereni samo na njega, tako da ne čudi to da upravo on krasi naslovnicu magazina turskog GQ-a kao muškarac godine. Burak je 2005. godine osvojio drugo mjesto na natjecanju za najboljeg modela svijeta, ali ga taj posao nikad nije istinski privlačio, baš kao ni gluma, kojom se počeo baviti sasvim slučajno.

Ovaj 28-godišnji glumac obožava nogomet i oldtajmere, a od siječnja ove godine u vezi je s poznatom turskom manekenkom. Par je najavio da već priprema i vjenčanje početkom 2013. Burak je izjavio da jedva čeka da osnuje obitelj te smatra da zbog ženidbe neće izgubiti svoje ženske fanove.


Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...