Navigation Content

NOVI FORŠPAN

Pogledajte 'Harryja Pottera' u kadi s drugim muškarcem

Daniel Radcliffe i Jon Hamm, najpoznatiji kao glavni lik serije 'Muškarci s Madisona', zajedno su u filmu 'A Young Doctor's Notebook', koji se na webu upravo počeo promovirati fotografijom dvojca u kupki.

Foto: Big Talk Productions/Sky Arts/ Daniel Radcliffe i Jon Hamm, najpoznatiji kao glavni lik serije 'Muškarci s Madisona', zajedno su u filmu 'A Young Doctor's Notebook', koji se na webu upravo počeo promovirati fotografijom dvojca u kupki. No film je sada dogurao i do svog prvog foršpana. Scena u kadi ipak nema nikakve gay konotacije – obojica glume isti lik u različitim životnim razdobljima, a sam film je adaptacija knjige kratkih priča Mihaila Bulgakova, s TV premijerom zakazanom za 6. prosinca na kanalu Sky Arts.

Hamm je liječnik koji zbog gubitka samopouzdanja počinje halucinirati i komunicirati sa samim sobom iz mladosti (Radcliffe), a sve to izgleda ovako:

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...