Navigation Content

MAXtv Preporučitelj

Nova usluga koja korisnicima olakšava izbor sadržaja u Videoteci

Foto: Hrvatski Telekom/ Uslugu je razvio Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) u suradnji s Hrvatskim Telekomom, a nova usluga MAXtv Preporučitelj korisnicima olakšava izbor sadržaja u MAXtv Videoteci, najvećoj IPTV Videoteci u Hrvatskoj.

Riječ je o besplatnoj usluzi koja predstavlja dodatnu funkcionalnost MAXtv Videoteke u kojoj se sadržaj kontinuirano izmjenjuje i nadopunjuje novim filmskim hitovima.

MAXtv Preporučitelj nalazi se u glavnom izborniku MAXtv Videoteke u kategoriji „Preporuke“ te korisnik prilikom prvog pokretanja Preporučitelja izabire želi li dobivati osobne ili pak generičke preporuke. Osobne preporuke čini osobna lista preporučenih filmova dobivena temeljem analiziranja prethodno posuđenih filmova dok generičke preporuke čini lista najpopularnijih filmova u Videoteci. Obje preporuke nude dvadeset filmova. Dodatno, korisnici mogu ocijeniti pojedine filmove ocjenom od jedne do pet zvjezdica nakon čega se korisniku prikazuju filmovi koji su po sadržaju slični ocijenjenom filmu.

„Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu gotovo četiri desetljeća uspješno surađuje s Hrvatskim Telekomom, a posebno važnom smatramo suradnju na znanstveno-istraživačkoj i razvojnoj djelatnosti. Rezultat suradnje s vodećim hrvatskim telekom operatorom su primjenjive inovacije poput pametnog Preporučitelja - nove usluge na MAXtv-u koja je u potpunosti hrvatski proizvod. Radujem se što kao znanstvena i obrazovna institucija za partnera imamo Hrvatski Telekom te zajedno doprinosimo boljoj razmjeni znanja te razvoju znanosti i gospodarstva u Hrvatskoj.“, istaknuo je prof. dr.sc. Nedjeljko Perić, dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

“Naša dugogodišnja suradnja s Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu naročito je intenzivirana u proteklih nekoliko godina posebno u području razvoja mrežnih, informacijskih i multimedijskih tehnologija. Projekt koji smo upravo završili, MAXtv Preporučitelj, ujedno je i dokaz da zajedničkim snagama i suradnjom možemo ostvariti zaista velike, inovativne i napredne projekte te se veselimo nastavku suradnje s ovom renomiranom znanstvenom i obrazovnom institucijom.”, rekao je Božidar Poldrugač, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom već dugi niz godina podržava akademsku zajednicu kroz suradnju na različitim projektima. Tu se posebno ističe suradnja s FER-om koja obuhvaća izradu projekata, studija i elaborata iz područja širokopojasnih usluga, stipendiranje nadarenih studenata, organizaciju i provedbu specijalističkih edukacija te usavršavanje zaposlenika, studentsku praksu, izvođenje nastave putem stalnih predavača i gostiju predavača iz HT-a.

<object width="600" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pd0Aq7giwYQ?version=3&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pd0Aq7giwYQ?version=3&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...