Navigation Content

RTL NAKON NOVE TV

Tomislav Gretić vraća se na male ekrane

Tomislav Gretić, jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova, u novom kulinarskom šou 'Kuhar i pol' svakim danom od 02. travnja u 17:58 sati na RTL Televiziji kuha samo za vas!

Foto: Nova Tv/
Nakon Masterchefa, poznati kuhar Tomislav Gretić nastavlja svoju televizijsku karijeru na RTL televiziji.

U tek 90 sekundi Gretić priprema jela koja ćete i sami željeti kušati, na brz i jednostavan način, s namirnicama koje je jednostavno nabaviti i pripremiti u kuhinji poput vaše!

Ostali ste bez ideja što kuhati? Umorni ste od svakodnevnog razmišljanja kako pripremiti brza i ukusna jela s namirnicama koje je moguće nabaviti u vašoj samoposluzi ili na tržnici? Zasitili ste se kuharica i emisija gdje recepte uglavnom gledate i zamišljate, ali rijetko i sami pripremate? RTL Televizija misli na vas - svakim danom u minutu i pol pripremamo jelo na brz i jednostavan način.

Uz mnoštvo vrlo jednostavnih recepata i korisnih savjeta za pripremu obroka, Tomislav Gretić otvara vrata 'svoje' kuhinje i unosi osvježenje u vašu svakodnevicu. U pripremi recepta dana ponekad će mu pomagati specijalni gosti, eksperti u pripremi pojedinih vrsta namirnica koji nam otkrivaju male tajne velikih majstora.

S gledateljima će nesebično podijeliti recepte za fini obiteljski ručak, savjete za pripremu pića i zdravih, brzih obroka, ali i tajne o pripremi pojedinih namirnica, kako naglasiti pojedine okuse, kako servirati ili ukrasiti hranu i još mnogo toga što je naučio kuhajući po najboljim hotelima na četiri kontinenta.

Kao glavni chef luksuznog hotela Monte Mulini u Rovinju i jedan od chefova koji zaista kuha, a ne samo delegira posao. Kako sam navodi: 'Kuhanje je moja strast i posao'.

Gretić je karijeru započeo u hotelu Laguna u Zagrebu. Posao ga je dalje vodio po brojnim hrvatskim i svjetskim hotelima među kojima su Sheraton Warshaw, Sheraton Deire Dubai te Dolder Grand u Zürichu, kao i u egipatski hotel Stella Di Mare. Kuhao je za poznate svjetske zvijezde, poput Billa Clintona, Rolling Stonese, Stinga, U2 i mnoge, mnoge druge.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...