Navigation Content

NAGRADNA IGRA

MAXtv nogometna pitalica

U večerašnjoj emisiji Tribina.hr na MAXtv Arena Sport 1 kanalu kreće nagradna igra pod nazivom 'MAXtv nogometna pitalica' u kojoj gledatelji mogu sudjelovati na način da SMS s točnim odgovorom pošalju na broj 60006 i na taj način osvoje nagradu: Sportski paket, godinu dana bez plaćanja mjesečne naknade

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/ HT organizira nagradnu igru pod nazivom 'MAXtv nogometna pitalica' koja će trajati u razdoblju od 26. ožujka 2012. godine do 7. svibnja 2012. godine.

Pitanja će biti objavljena ponedjeljkom u emisiji Tribina.hr, a odgovore možete saznati već sljedećeg ponedjeljka. Gledatelji mogu slati SMS s točnim odgovorom do nedjelje u ponoć.

U svakom krugu izvlačit će se jedan dobitnik nagrade i sukladno tome dodijeliti po krugu jedna pojedinačna nagrada Sportski paket. Dobitnike ćemo kontaktirati na broj mobitela s kojeg je poslana SMS poruka s točnim odgovorom.

U Igri mogu sudjelovati fizičke osobe, korisnici T-Mobile usluga na bonove, T-Mobile pretplatnici ili Simpa korisnici koji se prijavljuju u Igru SMS porukom poslanom iz T-Mobile mreže na broj 60006, a koja sadrži sljedeće podatke:

- a , b, ili c – ovisno o točnom odgovoru na postavljeno pitanje
- ime,
- prezime

- ulica, kućni broj, grad

Primjer: a Ivan Ivančić Jurišićeva 10 Zagreb


Cijena poslane SMS poruke na broj 60006 iznosi 2,40 kn po SMS poruci.

Kako biste povećali svoju mogućnost osvajanja nagrade, možete poslati neograničen broj SMS poruka na 60006 (svako slanje poruke znači dodatni ulazak u bubanj za izvlačenje nagrade).

Pravila nagradne igre potražite OVDJE.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...