Navigation Content

ZBOG MRTVIH KONJA

Ukinuta serija 'Sreća' Dustina Hoffmana

Nakon smrti trećeg konja HBO je odlučio ugasiti svoj serijal 'Sreća'

Foto: hbo/ Odluku su donijeli sami producenti, ali tijekom velikih prosvjeda PETA-e, a sve zbog činjenice da su na setu serijala s Dustinom Hoffmanom u glavnoj ulozi dosad život izgubila čak tri konja.

Ova drama o utrkama konja već se našla na udaru udruga za zaštitu životinja. Producenti su morali uspavati dva konja zbog ozljeda zadobivenih tijekom snimanja epizoda za drugu sezonu, a zajedno s objavom treće smrti konja odlučeno je da će se snimanje zaustaviti, a serija prestati postojati.

'Sigurnost je naša primarna briga', kažu iz HBO-a, dodajući da su se o konjima brinuli više nego mnogi organizatori utrka, ali da se 'nesreće uvijek događaju te nije moguće garantirati da se neće događati u budućnosti. Zbog toga smo donijeli ovu tešku odluku'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...