Navigation Content

NOVO U PONUDI

Liga prvaka od kolovoza na MAXtv-u i tportalu!

MAXtv u kolovozu ove godine počinje s ekskluzivnim prijenosom utakmica UEFA Lige prvaka u sezoni 2012/2013. te 2014/2015.

Foto: Reuters/ MAXtv će prenositi najatraktivnije utakmice UEFA Lige prvaka utorkom te 'drugi izbor' utakmica Lige prvaka srijedom, a prijenose utakmica korisnici će moći pratiti na Arenasport kanalima. Utakmica koja ima status takozvanog 'first picka', odnosno najatraktivnija utakmica večeri, bit će emitirana u Osnovnom programskom paketu, bez dodatne naknade, dok će ostali prijenosi utakmica biti dostupni korisnicima Sportskog paketa ili putem Pay Per View usluge.

'UEFA Liga prvaka jedno je od najprestižnijih sportskih natjecanja na kojem nastupaju najbolje momčadi europskih nogometnih liga i iznimno mi je drago što smo, nakon omogućavanja ekskluzivnih prijenosa utakmica MAXtv Prve lige, u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi i ovakav elitni, europski nogometni sadržaj. Utakmice Lige prvaka izvrsno se uklapaju u našu strategiju pružanja vrhunskog sportskog sadržaja na MAXtv-u te dodatno obogaćuju našu ponudu', izjavio je Nikola Francetić, Operativni direktor Sektora za razvoj i upravljanje sadržaja.

Osim na MAXtv-u, prijenosi utakmica bit će dostupni i putem MAXtv To Go usluge koja omogućava gledanje televizije na računalima, tabletima i mobilnim uređajima. Zahvaljujući većem broju izravnih prijenosa utakmica Lige prvaka kao i mogućnosti gledanja utakmica na različitim platformama, gledatelji će imati priliku uživati u puno većoj količini vrhunskog nogometnog sadržaja nego što je to dosad bio slučaj. Sve utakmice Lige prvaka gledatelji će na MAXtv-u, osim prijenosa u standardnoj rezoluciji, moći pratiti i u HD rezoluciji, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka.

Vrhunski nogomet bit će dostupan i svim posjetiteljima tportala koji će na posebno dizajniranoj stranici Tribina.hr imati priliku pogledati sažetke i snimke utakmica Lige prvaka.

Tribina.hr će okupljati nogometne stručnjake, znalce i sportske entuzijaste, a svi posjetitelji moći će sudjelovati u analizi i komentiranju svih aktualnih nogometnih događanja. Bogati multimedijski dio portala najvećim dijelom bit će posvećen upravo svim sadržajima Lige prvaka.

Više informacija o utakmicama Uefine Lige prvaka (ekskluzivno na MAXtv-u i tportalu):

• Ukupno 128 utakmica po sezoni u SD i HD rezoluciji
• Izravan prijenos najmanje tri utakmice po večeri odigravanja Lige prvaka
• Najatraktivnije utakmice UEFA Liga utorkom te udrugi izboru utakmica Lige prvaka utorkom i srijedom
• Liga prvaka biti će dostupna na MAXtv IPTV i sat televizijskoj platformi, internetu te u pokretu uz MAXtv To Go uslugu
• Sažeci i snimke utakmica Lige prvaka biti će dostupne svima na posebno dizajniranoj stranici tportala - Tribina.hr

<object width="600" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/L-neG3gJ5RE?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/L-neG3gJ5RE?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...