Navigation Content

PROMAŠEN PROJEKT

Prekida se snimanje 'Terra Nove'

Zbog loše gledanosti Fox je otkazao snimanje druge sezone skupog serijala u produkciji Stevena Spielberga

Foto: Fox/ Prema pisanju Hollywood Reportera, Fox prekida snimanje skupe znanstveno-fantastične drame 'Terra Nova' koju producira Steven Spielberg. Samo pilot dugo najavljivane serije stajao je 20 milijuna dolara, no ona nije osvojila srca gledatelja.

Otkazivanje snimanja 'Terra Nove' ne čudi bolje poznavatelje industrije, piše Huffington Post, čija je TV kritičarka Maureen Ryan napisala na kraju prve sezone u prosincu da će to biti jedan od najvećih promašenih projekata u povijesti televizije. 'Ovaj Foxov skupi serijal nije samo gubitak novca, nego i potencijala', napisala je Ryan.

Rejtinzi 'Terra Nove' u početku nisu bili loši: epizode su u prosjeku imale ispod 10 milijuna gledatelja među američkom publikom, ali su brojke stalno klizile i dvosatna finalna epizoda prve sezone imala je loš rejting.

Prva sezona 'Terra Nove' završila je 19. prosinca 2011, a finale je prilagođeno da može funkcionirati i kao kraj sezone i kao kraj serije. Hollywood Reporter procjenjuje da će producenti pokušati prodati 'Terra Novu' drugim TV mrežama.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...