Navigation Content

USKORO NA RTL-U

'Survivor' počinje s emitiranjem 12. ožujka

Vruća Kostarika proteklih je mjeseci bila novi dom za 18 natjecatelja iz regije spremnih gledateljima RTL televizije pokazati da adrenalinski i ini pothvati ne znače ništa ako je volja za preživljavanjem slaba ili gotovo nikakva. No, u ovom slučaju to neće biti problem jer će 'Survivor', koji će se početi emitirati na RTL televiziji od 12. ožujka, biti sve samo ne mlako iskustvo

Foto: RTL/
Kroz emisije snimane pod vrelim tropskim suncem vodit će nas Marijana Batinić i Andrija Milošević, koji su s natjecateljima proveli sve mile i nemile trenutke u Kostariki. Bit će uzbudljivo vidjeti jesu li oni kandidatima bili rame za plakanje ili su im čak odmagali u njihovim zadacima i avanturama. A da su se Marijana i Andrija odlično slagali, dokazuje i njegova spremnost da joj priskoči u pomoć u nadvladavanju izazova rada u divljini džungle. Naime, Andriji je ovo već treća sezona vođenja 'Survivora', pa je, kao pravi džentlmen, Marijanu branio od gmazova i kukaca, ljutih natjecatelja i padajućih kokosovih oraha.

Dijelom dokumentarna sapunica, dijelom nadmetanje, dijelom ljudska drama – 'Survivor' je postao jedan od najpoznatijih TV šouova na svijetu, koji se prikazuje u više od 35 zemalja širom svijeta, a čak više od 25 zemalja proizvodi svoje vlastite inačice. 'Survivor' je na vrhovima top lista gledanosti u zemljama u kojima se prikazuje, što ne čudi, budući da se pred kandidate stavljaju veliki izazovi, kako fizički, tako i psihološki.

Natjecatelji su raspoređeni u dva suparnička plemena i na poseban se način obavještavaju o vremenu i mjestu izvršavanja zadataka. Cilj svih kandidata je osvojiti imunitet i spasiti se od izbacivanja iz daljnjeg natjecanja. Izazovi podrazumijevaju rješavanje različitih problema, timski rad, testiranje izdržljivosti, oštroumnosti, ali prije svega snagu volje. Težina zadataka progresivno raste tijekom trajanja šoua, da bi se na koncu došlo do konačnog pobjednika svih izazova.

Okruženi s nekoliko nacionalnih parkova, na čijim plažama nema nikog i ničeg osim neukroćene prirode, i gdje su potpuno izolirani od ostatka svijeta i civilizacije, naših 18 natjecatelja snalazilo se bez svega na što su inače navikli. Već prvi dan naših kandidata bio je više nego uzbudljiv! Borili su se s nemirnim Pacifikom dok su došli do lokacije na kojoj je započela avantura života. Koliki su timski igrači, kandidati su pokazali već pri dolasku - nisu bili previše spremni pomoći jedni drugima u savladavanju prvih izazova, već se svatko brinuo za sebe! Paljenje vatre, nalaženje skloništa daleko od civilizacije, samo su početak zapleta.

Tko će od njih preživjeti ovu, najveću, robinzonsku avanturu, saznat će se tek na kraju šoua!

Kostariki (costa rica – španj. 'bogata obala') ime su dali Španjolci zbog obilja zlata kojim se kitilo domorodačko stanovništvo koje je tamo zatekao Kolumbo. Budući da Kostarika, između ostalog, obiluje i mnogobrojnim vrstama banana, natjecateljima je to bio jedan od osnovnih izvora hrane i vitamina – kad su ih se mogli dočepati. Susreti s divljim životinjama tog podneblja, kao i kukcima i gmazovima, također su im postali svakodnevica, no kako su se nosili sa svojim letećim, gmizavim, krznatim, pernatim i drugim 'sustanarima', tek ćemo vidjeti!

Borba s hirovitom prirodom, za hranu i krov nad glavom, neslaganja i svađe s drugim natjecateljima, kao i osobne drame, svakodnevno su zagorčavali život popularnim natjecateljima iz regije, a njihova izdržljivost, smjelost, snalažljivost i volja su neprestano bile na kušnji. U ovom šouu razmaženosti nema mjesta jer povlastica – nema.

Tko će preživjeti, a tko pasti na životnom testu koji će zasigurno pamtiti zauvijek, gledatelji će pratiti od 12. ožujka, od ponedjeljka do četvrtka, kad je 'Survivor' na programu RTL televizije!

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...