Navigation Content

NEUSTRAŠIVA PJEVAČICA

Britney Spears nova je članica žirija talent-šoua X Factor?

Pop princeza oduševljena je prijedlogom da bude u žiriju 'X faktora' koji i inače ne propušta pratiti na televiziji

Foto: starpuls.com/ 'Britney obožava 'X Factor' i misli da je sad savršeno vrijeme da postane sutkinja. Ovo je idealna prilika da se pokaže u najboljem svjetlu, svaki tjedan na nacionalnoj televiziji ', rekao je prijatelj pjevačice.

Nakon što je otpustio Paulu Abdul i Nicole Scherzinger, Simon Cowell bacio se u potragu za novim članicama žirija talent-showa X Factor, a šuška se da najveće šanse za angažman ima Britney Spears.

Princeza popa navodno je oduševljena ponudom, a ovaj posao smatra idealnom prilikom da pokaže obožavateljima da je u punoj snazi te da je sve ružno što joj se dogodilo iza nje.

Spears trenutačno nema drugih projekata pa bi se u potpunosti mogla posvetiti showu, dodaje upućeni, a vrlo dobro zna i kako je to imati uspone i padove u karijeri.

Međutim, Britney nije jedina pjevačica koja žarko želi sjediti između glazbenih mogula Simona Cowella i L. A. Reida i gledati zvijezde u nastajanju. Na razgovoru za posao bila je i LeAnn Rimes koja je već ima iskustva sa sličnim projektima kao sudionica showa 'Star Search'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...