Navigation Content

ZA SVAKOG PONEŠTO

Hit kolekcije u MAXtv videoteci

Uživajte u filmovima u MAXtv videoteci uz tri nove kolekcije atraktivnih hitova!

Foto: Discovery/ Kolekcija Oscar 2012. nudi vam izbor filmova koji se nalaze u ovogodišnjoj utrci za najprestižniju filmsku nagradu, te naslova koji su osvajali zlatni kipić u posljednjih deset godina. Među ostalim, već danas možete pogledati dva naslova nominirana u kategoriji najboljeg filma – 'Ponoć u Parizu' i 'Drvo života', kao i najvećeg favorita za Oscara u kategoriji najboljeg stranog filma, 'Nader i Simin se rastaju', koji je prošli mjesec osvojio i uglednu nagradu Zlatni globus. Od prijašnjih pobjednika možete pogledati niz dobitnika Oscara za najbolji film, kao što su 'Kraljev govor', 'Narednik James', 'Milijunaš s ulice' i 'Fatalna nesreća', tri posljednja dobitnika u kategoriji najboljeg stranog filma ('U boljem svijetu', 'Tajna u njihovim očima' i 'Odlasci'), te brojne dobitnike glumačkih Oscara.

U Valentinovo kolekciji možete birati između više od 40 nedoljivih romantičnih hitova, od aktualnih naslova kao što su 'Ta luda ljubav' i 'Nešto posuđeno', preko filmova sa zvijezdama kao što su Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones, Matthew McConaughey, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Channing Tatum i Amanda Seyfried do poslastice za ljubitelje holivudske nostalgije – 'Ninočke' s legendarnom Gretom Garbo.

A u kolekciji 'Zima sa zvijezdama' za vas smo izdvojili više od 20 evergreena i aktualnih hitova s najvećim holivudskim zvijezdama, naslova koji će vas u ove hladne dane sigurno ugrijati dobrom zabavom. Od komedija poput 'Jacuzzi expressa', 'Moje grčke avanture', 'Razvedi me, zavedi me' i 'Gasa do daske 2', preko akcijskih hitova kao što su 'Red' i 'Cmok cmok bang bang' do trilera kao što su 'Cijena istine' i 'Kutija', u ovoj kolekciji svatko će naći neki film uz kojeg će uživati.

Nove kolekcije potražite već danas u MAXtv videoteci!

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...