Navigation Content

OSVOJILI I ŽIRI I PUBLIKU

Goran i Ivana pobjednici showa 'Zvijezde pjevaju'!

Za titulu pobjednika u specijalnom izdanju showa Zvijezde pjevaju borili su se Marija i Giuliano, Ivana i Goran te Nikša i Ivana. Najviše glasova publike, ali i žirija osvojio je simpatični par Goran i Ivana

Foto: HRT/ U šestoj, posebnoj sezoni showa Zvijede pjevaju uvjerljivo su pobijedili Goran Navojec i Ivana Kindl. Tijekom cijele finalne večeri dobivali su najbolje ocijene žirija, a  njihove izvedbe očito su se jako svidjele i gledateljima. Drugo mjesto pripalo je Mariji Borić i Giulianu, a treće Nikši Kušelju i Ivani Husar Mlinac.

Finalnu večer showa 'Zvijede pjevaju' otvorili su Marija Borić i Giuliano i to pjesmom 'Zar je voljeti grijeh'. Žiriju se pjesma svidjela, a sitne zamjerke imala je jedino Martina. Za svoju izvedbu nagrađeni su s 38 bodova. Nakon njih, na pozornicu su izašli Ivana Kindl i Goran Navojec koji su otpjevali laganicu 'What a wonderful world'. 'Gorane, tvoje nizine su bile nevjerojatno dojmljive. Topio si led s tim glasom', rekla je Vanna. Za svoju prvu izvedbu Ivana i Goran dobili su 40 bodova. Treći par Nikša Kušelj i Ivana Husar za svoju su prvu pjesmu finalne večeri odabrali 'Zar više nema nas'. Da je to bio pun pogodak pokazali su Martinini komentari: 'Ja sam apsolutno pod dojmom! Djelujete kao pravi profesionalci.' Prva izvedba večeri donijela im je 38 bodova.

Drugi krug natjecanja Marija i Giuliano započeli su razigranom pjesmom 'Je veux'. 'Pjesma je jednako dobro zvučala kao i prije tjedan dana, ali ono nabrajanje je bilo malo nekontrolirano, kao da ste na tulumu', rekla je Vanna. Za drugu izvedbu su dobili 36 bodova. Goran i Ivana za drugu su pjesmu odabrali veselu 'When the Saints Go Marching In'. 'Ovo je zaista na sceni bio čisti show program. Svaka čast', komentirao je Nikša. Simpatični par i za drugu izvedbu dobio je 40 bodova. Druga pjesma Nikše i Ivane bila je vesela 'Tu Vuò Fa L'Americano'. 'Ovo je stvoreno za Nikšu. Izvanredni ste', oduševljeno je rekla Vanna. Za treću izvedbu dobili su 40 bodova.

Treći i posljednji krug finalne večeri otvorili su Marija i Giuliano pjesmom 'Ključ života'. 'Očito pjesmu volite i napravili ste je na svoj način, nemam zamjerki. Skroz simpa!', rekao je Nikša. Njihova posljednja izvedba ocijenjena je s 36 bodova. Goranova i Ivanina posljednja izvedba nije posebno oduševila žiri. Za izvedbu pjesme 'Ne gledaj me tako i ne ljubi me više' dobili su 37 bodova što je bio pad u odnosu na prva dva kruga u kojima su briljirali. Posljednja natjecateljska pjesma Nikše i Ivane bila je 'Sanjao sam noćas da te nemam'. 'Ovo je bilo jako dobro, ali ne savršeno', komentirala je Vanna, a Martina je bila nešto zadovoljnija: 'Nikša je u prvi plan svoje prednosti i iskoristio je to što je glumac. Meni je to bio skoro pa domaći mjuzikl.' Za svoj posljednji nastup finalne večeri dobili su 38 bodova.

Iako su sva tri para pokazala odlične pjevačke i scenske sposobnosti i vještine, pobjeda je ipak zasluženo pripala simpatičnom glumcu Goranu Navojcu i njegovoj šarmantnoj partnerici Ivani Kindl.

'Prije koji dan sam rekao kako sam koketirao s estradom i evo vidite što estrada napravi od čovjeka - pobjednika šeste sezone! Za jednog dramskog umjetnika to je pirova pobjeda. To ne ide jedno s drugim, no evo, to sam odradio i sada se moram vratiti natrag u ove mirnije, glumačke vode', kroz smijeh je ispričao nakon pobjede Goran Navojec.
Na pitanje razmišlja li nakon pobjede i o pjevačkoj karijeri, rekao je kako je o tome razmišljao još u srednjoj glazbenoj školi, no želja za dramskom umjetnošću je prevagnula.

'Dojmovi su sjajni, to je bilo zbilja fantastično druženje, kada krenete u ovako nešto, svakodnevne vježbe iz tjedna u tjedan, vidite koliko je to strašno teško. Recimo, teške su mi bile Majke, odnosno stvar 'Ja sam budućnost', bila je sjajno primljena, ali i mi smo jako puno vježbali za tu pjesmu', opisao je Goran svoja iskustva tijekom ove sezone.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...