Navigation Content

BORBA ZA FINALE SHOWA 'ZVIJEZDE PJEVAJU'

Tamara i Alen otpjevali 'Show Must Go On' i ispali

Peta emisija showa 'Zvijezde pjevaju' bila je i više no uzbudljiva, žestoka borba za finale na pozornici i dvije otpjevane pjesme presudili su Tamari Loos i Alenu Nižetiću, a u finalu za tjedan dana natjecati će se Goran Navojec i Ivana Kindl, Marija Borić i Giuliano te Nikša Kušelj i Ivana Husar Mlinac

Foto: HTV/

U prošlotjednoj emisiji show je napustio raspjevani par Mila Elegović i Ervin Baučić. Premda su zapjevali poznatu baladu 'I Want to Know What Love Is', to nije bilo dovoljno da ostanu u showu. Prošlotjednu emisiju obilježilo je još jedno iznenađenje - Tamara Loos je pjesmom 'Marina' morala nastupiti bez Alena Nižetića.

'Dok nekome ne smrkne, drugome ne svane,' rekla je Barbara Kolar na samome početku polufinalne večeri showa 'Zvijezde pjevaju' te dodala kako će jako teško biti još jedan par izbaciti iz showa jer su svi odlični. Ovoga puta, smrknulo se Tamari Loos i Alenu Nižetiću koji su nastupili pjesmama 'Ne želiš kraj' i 'Show Must Go On' te ipak, na kraju, napustili show.Kao prvi par koji je otvorio polufinalnu večer najavljeni su Nikša Kušelj i Ivana Husar, uz upozorenje da se u showu 'Zvijezde pjevaju' često znalo dogoditi da ispadne upravo onaj par koji je prvi nastupao. Nikša Kušelj i Ivana Husar Mlinac led na pozornici probili su pjesmom 'Mjesto za mene'.

Rock izvedbu Urbanove pjesme popratio je i odgovarajući stajling u crnoj boji sa zakovicama i lancima. Ivanina i Nikšina izvedba oduševila je žiri koji je pohvalio njihov izbor pjesme koja je bila puna energije. Martina Tomčić, poznata kao stroga članica žirija, bila je oduševljena njihovom nastupom te ju nazvala njihovim najboljim dosadašnjim nastupom. Žiri im je za energični rock nastup dodijelilo 35 bodova.Odmah nakon Nikše i Ivane na pozornicu su stali Goran Navojec i Ivana Kindl s pjesmom Toma Jonesa 'Kiss'. Ivana i Goran žestokim nastupom zapalili su publiku u studiju, a ni plesnih koraka nije nedostajalo. 'Ti jesi energičan, rasplesan, no možda bih htjela da ti je vokal malo čišći,' rekla je Martina Tomčić Goranu. Ksenija Erker im je rekla: 'Meni je sve bilo sjajno, Ivana je napravila sjajni soul ulaz, meni je bilo to tako sjajno da vam odmah dajem desetku.' Ivana i Goran u konačnici osvojili su 39 bodova.Par koji je ponekad i nepar, te par koji je dosljedan na zadnjem mjestu po broju bodova, ali tako i u dosadašnjim prolascima dalje nastupio je idući. Tamara Loos i Alen Nižetić nastupili su pjesmom 'Ne želiš kraj'. Nježnom i romantičnom pjesmom, Tamara i Alen, držeći se za ruke, gledatelje su vratili tridesetak godina u prošlost na kakvu morsku terasu. 'Meni ste uspjeli dočarati taj rastanak kontinentalke i dalmoša,' rekla im je Vanna. 'Vokalno prilično korektno, Tamara, vidi se svojevrsni napredak, ali moraš poraditi na držanim tonovima. No, mislim da nisi baš dobro doživjela tu pjesmu,' rekla je uvijek oštra Martina Tomčić.'Razbolio sam se i otišao na jedan dogovoreni nastup. Žao mi je što je u sjenu otišla jedna humanitarna akcija. Ja imam svoje ime i prezime i znam tko sam i što sam. Tamaru nisam ostavio na cjedilu, no imao sam visoku temperaturu. Ne želim ići u detalje, nikada nisam bio čovjek od skandala pa neću ni sad,' objasnio je Alen Nižetić svoj prošlotjedni nedolazak u show, kad je Tamara nastupila sama, uz pomoć pratećeg vokala Bubija. Par je za svoju interpetaciju osvojio 29 bodova.

Marija Borić i Giuliano odlučili su se na popriličan pothvat te zapjevali na francuskom hit 'Je Veux' pjevačice Zaz. 'Nismo znali koju pjesmu odabrati, pa sam onda na kraju rekao idemo onu na francuskom,' rekao je Giuliano. Ksenija Erker njihov nastup nazvala je šik, a Nikša je pohvalio njihovu vokalnu interpretaciju, iako nije, kako je prizano, razumio ni riječi. Marija i Giuliano rekli su kako su jako zadovoljni svojim nastupom, a žiri im je dodijelio 34 boda.Drugi krug borbe za finale otvorili su Nikša Kušelj i Ivana Husar Mlinac pjesmom 'Americano' te gledatelje vratili u zlatno doba Hollywooda te osim pjevačkog, pokazali i plesačko umijeće. Ivana i Nikša su bili jako zadovoljni nastupom. 'Ovo mi je vaš najbolji nastup. Inače mi ne paše tvoje igranje uloga dok pjevaš, ali ovo si sada jako dobro odradio,' rekla je Vanna Nikši.
Nakon njih Ivana Kindl i Goran Navojec pozornicu su osvojili pjesmom Dine Dvornika 'Ella EE', poprilično uživjeli u svojoj interpretaciji te dobili ovacije publike. 'Cijelo vrijeme razmišljam što vam reći. Trudim se tražiti vam greške, kao da tražim dlaku u jajetu, no ono što mi nekako najviše nedostaje je da, od tebe Gorane, dobijem različiti raspon emocija. Ivani kao mentorici doista čestitam. No, očekujem ravne, smirenije linije i nježnije emocije i tada bih bila potpuno zadovoljna. Ksenija je pak rekla kako očekuje da Goran u finale donese saksofon. 'Pjesmu je odabrala Ivana, pošto ne možemo pjevati neki ozbiljniji repertoar, poput opere', rekao je Goran, a par je za svoju interpretaciju osvojio 36 bodova, no svoje razočaranje dodjeljenim bodovima nisu mogli poptuno sakriti.


Nakon pjesme Divljih Jagoda, Tamara Loos i Alen Nižetić zapjevali su 'Show Must Go On' od grupe Queen. 'Pjesma je zahtjevna, ali volim ju. Što može biti najgore? Da budem loša, pretpostavljam,' rekla je Tamara. 'Ovu pjesmu je vrlo teško pjevati, u refrenima su vas spasili prateći vokali. Tamarin nastup je bio vrlo emotivan, glas ti je pucao na simpatične načine, no opet u nekim trenucima je bilo teško slušati,' rekla je Vanna, a Nikša se složio s njom kako je ovu pjesmu teško otpjevati, te pohvalio Tamaru za uvjerljivost, a žiri im je dodijelio 30 bodova.

Nakon vesele pjesmice na francuskom, Marija Borić i Giuliano naglo su se uozbiljili te se pjesmom upitali 'Zar je ljubiti grijeh'. 'Ovo mi je bila vaša najbolja izvedba danas,' rekao im je Nikša. 'Slažem se s Nikšom, ovo je bila vaša najsnažnija emocija, žao mi je samo što si falšom malo pokvarila, no to je zbog emocije bilo gotovo neprimjetno,' dodala je Vanna, a Ksenija je upozorila na krivo otpjevane riječi pjesme, koje su se Mariji i Giulianu potkrale nakon pjevanja i na francuskom. Par je osvojio 37 bodova.

Nakon žestoke borbe show su ipak napustili Tamara Loos i Alen Nižetić, koji su kroz ovogodišnju sezonu showa 'Zvijezde pjevaju' imali i najniže bodove. Tamara i Alen složili su se kako im ispadanje u polufinalu nije teško palo, a Tamara je dodala kako je mislila da će ispasti odmah nakon prve emisije. Od showa i finala par se oprostio pjesmom 'Show Must Go On', a za vrijeme pjevanja Tamara je i zaboravila riječi pjesme. Iduća emisija showa 'Zvijezde pjevaju' donosi samo finale u kojemu će se za titulu najboljih boriti pjevački parovi Goran Navojec i Ivana Kindl, Marija Borić i Giuliano te Nikša Kušelj i Ivana Husar Mlinac.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...