Navigation Content

TATLITUG U NOVOJ SERIJI

Turski Brad Pitt ponovo snima

Bugra će 22. veljače proslaviti 30. rođendan. Osim glume, ovaj svestrani mladić bavi se i arhitekturom, grafičkim dizajnom i fotografijom. Odrastao je u Ankari, a s 13 godina prvi put je stao pod svjetla pozornice

Foto: RTL/ Glumac Bugra Gulsoy poznatiji kao Vular u sapunici 'Izgubljena čast' trenutačno snima seriju 'Kuzey – Guney' i to s popularnim glumcem Kivancem Tatlitugom. U novoj seriji Gulsoy je utjelovio brata turskom Brad Pittu.

Bugra će 22. veljače proslaviti 30. rođendan. Osim glume ovaj svestrani mladić bavi se i arhitekturom, grafičkim dizajnom i fotografijom. Odrastao je u Ankari, a sa 13 godina prvi put je stao pod svjetla pozornice. Diplomirao je arhitekturu na Istočno-mediteranskom sveučilištu, a tijekom boravka na Cipru Bugra je stalni član tamošnjeg nacionalnog kazališta.

Režirao je i nekoliko kratkih filmova kao što su 'Trio', 'Heteretopisa', 'Human Trilogy' i 'Upside down'. Zvijezda telenovele 'Izgubljena čast' jedan je od osnivača ciparskog filmskog udruženja, a ujedno je i direktor Međunarodnog festivala kratkog filma na Cipru.

Odigrao je glavnu ulogu u seriji 'Hepimiz Birimiz Ici' u kojoj mu je partnerica bila glumica Seda Guven koja u 'Izgubljenoj časti' tumači lik lijepe Meltem.

Bugra Gulsoy nedavno se oženio glumicom Burcu Karom koja je hrvatskim gledateljima poznata kao Zejnep iz serije 'Suze Bospora' koja se emitirala na Doma TV-u.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...