Navigation Content

ANTONIJA BLAĆE U STUDIJU

Marijana Batinić je voditeljica Survivora

Marijana Batinić, autorica i suvoditeljica tportalovog Sexpressa te voditeljica RTL-ovih emisija 'Ljubav je na selu', 'MAREnda' i Exkluziv Vikenda, bit će voditeljica 'Survivora', koja će pratiti kandidate na lokaciji, zajedno s kolegom Andrijom Miloševićem. Antonija Blaće vodit će studijske emisije

Foto: RTL/ Marijana Batinić je već otputovala u Kostariku, egzotičnu zemlju, u kojoj se trenutno priprema početak snimanja uzbudljivog showa u kojem neće nedostajati adrenalina, smicalica, klanova, a ponajviše želje za pobjedom. Što su sve kandidati sposobni učiniti ne bi li pobijedili, koliko su snažni duhom, a koliko tijelom, saznat ćemo uskoro.

Lijepa voditeljica kandidatima će svakodnevno zadavati nove zadatke i brige, no ukoliko izvrše zadano, razveselit će ih nagradama!

Atraktivna Splićanka tako će se nakon dugogodišnjeg iskustva, koje je ispekla na javnoj televiziji kao urednica i voditeljica popularne emisije 'Po ure torture' te u brojnim drugim autorskim formatima, između ostaloga, kao autorica i suvoditeljica našeg Sexpressa, okušati i u ovom showu nabijenom adrenalinom.

Osim nje, emisije iz Kostarike vodit će i srpski glumac i voditelj Prve TV, 33-godišnji Andrija Milošević. Budući da je Andrija 'veteran' ovog televizijskog formata, Marijana i Andrija sigurno će se izvrsno nadopunjavati.

Andrija Milošević poznat je po svojim ulogama u TV serijama poput RTL-ove 'Ne daj se, Nina!' gdje je imao jednu od glavnih uloga te 'Jesen stiže, dunjo moja', 'Nepobjedivo srce' i mnogim drugima, a u kazalištu je odigrao više od 65 uloga. Voditelj 'Survivora' postao je 2008. godine, a osim ovog showa, vodio je i kvizove.

Hoće li Marijana i Andrija biti dobri domaćini kandidatima 'Survivora' te kakve nas sve zgode, smicalice, i priče iz sjene očekuju od kandidata, gledatelji će saznati u proljeće kad na RTL Televiziji kreće napet uzbudljivi užitak.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...