Navigation Content

OBRATI, DRAME I NOVE INTRIGE

Evo što nas očekuje u 'Larinom izboru'

Alen se vraća Karmen, Nikša tone u ljubomoru, Mija saznaje da je Vuksan smrtno bolestan, Dinko spašava Lejlu od samoubojstva

Foto: Nova Tv/ Uskoro se na male ekrane vraća najgledanija serija ovih prostora 'Larin izbor' gdje će se riješiti mnoge zavrzlame.

Vuksan će reći Miji kako je više ne voli, a nakon što je to slomi, Jakov će joj otkriti da je Vuksan smrtno bolestan. Branka je očajna zbog Dinka.

Nakon što Vjera prisiljava Alena da odluči između nje i Karmen, on se vraća Karmen. Nikša tone u ljubomoru i kad čuje da Lara tu i tamo pomisli na Jašu, oda se piću. Jakov saznaje da Lejla nije trudna te je se odrekne.

Lejla odbačena od Zlatarevih, bježi iz bolnice. Dinko je u pripremama za važnu press konferenciju. Jakovu upada nasred presice, udari Dinka pred upaljenim televizijskim kamerama i objavljuje kako je živ. Dinko, iako iznenađen, uspijeva savladati Jakova te ga predaje policiji.

Lara je u potpunom rasulu kad sazna da će Jakov biti izručen južnoafričkoj policiji već isti dan, čemu svjedoči njena majka, Mija. Na Alenovu sugestiju, Nikša moli Laru da Jakovljevu kaznu gleda kao mogući korak naprijed u njihovom braku te Lara nevoljko pristaje.

Lejla odluči počiniti samoubojstvo. Lejlu spašava Dinko koji je očaran lijepom strankinjom.. Neli se slama srce dok se oprašta sa svojim sinom. Iznenada se pojavljuje Zoran koji tvrdi da ima ključ za spas Jakova.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...