Navigation Content

STIŽE NOVA SERIJA

Hoće li nas nakon Turaka zaokupiti Grci?

Nakon što su turske sapunice doživjele svoj vrhunac kod nas, RTL televizija nam donosi prvu grčku sapunicu

Foto: RTL Televizija/ Na naše male ekrane 1. siječnja 2012. RTL televizija nam premijerno donosi priču o ljubavi i patnji u vremenu Drugog svjetskog rata, snimljenu prema romanu 'Otok' autorice Victorije Hislop, britanske književnice i novinarke.

Njezina povijesna novela 'Otok' izdana 2005. godine prevedena je na čak 23 svjetska jezika i u vrlo kratkom roku prodana u dva milijuna primjeraka, od toga preko 300 tisuća samo u Grčkoj. Upravo zbog te povezanosti s Grčkom uspješna scenaristica Mirella Papaeconomou zamolila je Hislop da joj pomogne adaptirati scenarij za ekranizaciju te dirljive priče.

Gledatelji u Bosni i Hercegovini već su imali priliku pratiti najbolju grčku seriju, a otkupili su je i Britanci, Turci, Nijemci i Rusi.

Serija je u domovini zabilježila nevjerojatan uspjeh, ostvarivši zavidnu gledanost od 86 posto, te je odmah stekla titulu najgledanije i najskuplje TV produkcije dosad na tržištu Grčke i uopće jugoistočne Europe.

Radnja počinje u Londonu, gdje glavna junakinja, Alexis Fielding, odlučna mlada žena, želi otkriti više o prošlosti svoje majke Sophie kada je živjela na Spinalongi, a koja je obavijena velom tajni.

Pitanje je hoće li nas teške sudbine iz 'Otoka' prikovati uz ekrane kao što su to s lakoćom ne tako davno učinili Onur i Šeherezada…

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...