Navigation Content

ČISTA NOSTALGIJA

Okupila se glumačka postava 'Princa iz Bel Aira'

Glumci iz poznate humoristične serije okupili su se na božićnoj humanitarnoj akciji, druženje zabilježivši na fotki

Foto: facebook/ Poznata humoristična serija koja nas nasmijava iz godine u godinu, 'Princ iz Bel Aira', snimana je od 1990. do 1996. godine. U 15 godina, koliko je prošlo od zadnje klape, dosta se toga izmijenilo, između ostaloga Will Smith je postao jedna od najvećih glumačkih zvijezda današnjice.

Kako su i što danas rade članovi obitelji Banks, Phil, Carlton, Hilary, Ashley, Vivian i batler Geoffrey, ne znamo točno, ali znamo kako izgledaju. Naime, na jednoj božićnoj humanitarnoj akciji okupili su se, zabilježivši susret fotićem.

Najsretniji zbog druženja bio je Will Smith koji je na svojoj Facebook stranici objavio fotku uz riječi: 'Nema ničeg boljeg do druženja s obitelji za vrijeme blagdana.' Da nije jedini, pokazuje i činjenica da je fotku lajkalo gotovo 50 tisuća ljudi.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...