Navigation Content

OBJAVLJENE NOMINACIJE

HBO po broju nominiranih serija vodi u utrci za Zlatni globus

HBO je osvojio 18 nominacija za 69. dodjelu prestižnih nagrada Zlatni globus, više od bilo koje druge televizijske mreže u ovoj godini, objavljeno je jučer u Los Angelesu

Foto: HBO/ Uskoro nam se bliži još jedna dodjela Zlatnog globusa, točnije 69. po redu. Što se tiče filmskog svijeta, ona je najbolji pokazatelj koji bi filmovi i koja imena mogli dobiti najviše Oscara. Za ovu prestižnu nagradu natječu se i najbolje televizijske serije. U natjecanju televizijskih kuća ove godine HBO zauzeo je tron sa čak sedam serija i 18 ukupnih nominacija.

Serija 'Mildred Pierce' u ovoj utrci ima čak četiri kaditada. Za najbolju miniseriju ili tv film, najbolju glumicu u miniseriji ili tv filmu (Kate Winslet), najbolju sporednu glumicu u seriji, miniseriji ili tv filmu (Evan Rachel Wood) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Guy Pearce). Seriju su gledatelji u Hrvatskoj već imali priliku gledati na HBO-u, a svi oni koji su ju propustili mogu je ponovno pogledati putem usluge HBO On Demand u veljači.

Nakon nje slijedi 'Carstvo poroka' s kojim je naše gledateljstvo već dobro upoznato. Druga sezona serije ekskluzivno je prikazana na HBO On Demand-u samo dan nakon američke premijere, a od 2. siječnja će se prikazivati ponedjeljkom na HBO-u. Što se tiče nominacija, žiri ju je kandidirao za najbolju dramsku seriju, najboljega glumca u dramskoj seriji (Steve Buscemi) i najbolju sporednu glumicu u seriji, miniseriji ili tv filmu (Kelly Macdonald).

Odmah nakon nje nalazi se 'Cinema Verite', sa također 3 nominacije. U kategoriji za najbolju miniseriju ili tv film, najbolju glumicu u miniseriji ili tv filmu (Diane Lane) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Tim Robbins). Film ćete u Hrvatskoj na HBO-u moći pogledati na proljeće 2012.

U društvu za 3 nominacije našla se i serija 'Too Big to Fail', za najbolju miniseriju ili tv film, najboljeg glumca u miniseriji ili tv filmu (William Hurt) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Paul Giamatti). Film ćete u Hrvatskoj na HBO-u moći pogledati u 2012.

Serija 'Prosvijetljenje' koju možete pratiti svaki petak u 20:05 ali i putem usluge HBO On Demand ušla je u utrku s dvije nominacije. Za najbolju tv seriju - komediju ili mjuzikl i najbolju glumicu u tv seriji - komediji ili mjuziklu (Laura Dern).

Serija koja je postigla ogroman međunarodni uspjeh 'Igra prijestolja' natječe se za nagradu sa samo 2 nominacije, za najbolju dramsku seriju i najboljega sporednoga glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Peter Dinklage). Kompletna prva sezona serije 'Igra prijestolja' dostupna je putem usluge HBO On Demand.

Jednu nominaciju zaslužila je serija 'Obdaren' u kategoriji najbolji glumac u tv seriji - komedija ili mjuzikl (Thomas Jane). Kompletna 3. sezona serije dostupna je putem usluge HBO On Demand.

Svečana dodjela Zlatnih globusa održat će se 15. siječnja 2012. u Los Angelesu, a prijenos uživo možete gledati ekskluzivno na HBO-u, u 02:00 sati po lokalnom vremenu.

<iframe width="600" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ErPMW9QBUWs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...