Navigation Content

CRTIĆI, KOMEDIJE, KLASICI...

Evo što nas za blagdane očekuje na TV-u

Blagdanski TV program triju televizija ne razlikuje se mnogo od prijašnjih godina, prikazivat će se uglavnom komedije i animirani filmovi, uz tek pokoji klasik

Foto: sipa/ TV, RTL i Nova TV za blagdanske dane pripremile su bogat filmski program, u kojem će ponajviše uživati najmlađi s obzirom na mnoštvo komedija i animiranih filmova. Tek pokoji klasik i dramu donosi HTV.

'Divan Život' na HRT-u

Hrvatska radiotelevizija na Badnju večer prikazuje komediju 'Dadilja' s Colinom Firthom i Emmom Thompson. Božićno prijepodne na drugom programu HRT-a rezervirano je za 'Divan život' glasovitog Franka Capre, a popodne se nastavlja uz 'Čudnovati dućan gospodina Maguriuma' sa slavnim zvijezdama Natalie Portman i Dustinom Hoffmanom.

Na Božićnu večer prikazuje se romantična komedija 'Holiday' s Cameron Diaz i Kate Winslet, nakon čega slijedi drama 'Opus gospodina Hollanda' sa slavnim Richardom Dreyfussom, dok će se na drugom programu HTV-a prikazivati 'Isus Krist Superstar', filmska verzija poznatog mjuzikla koji govori o posljednjim tjednima Kristova života redatelja Normana Jewisona.
U ponedjeljak, 26. prosinca, na drugom programu prikazivat će se komedija 'Bean, film vrhunske katastrofe', a na prvom programu 'Tko pjeva, zlo ne misli'.

<iframe width="600" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vk_UXECpWd8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

RTL-ov program prepun komedija

RTL Televizija na Badnje jutro kreće s emitiranjem niza obiteljskih filmova. Započinje filmom 'Harriet, mali veliki špijun', nakon čega slijedi doktor koji može komunicirati sa životinjama u velikoj obiteljskoj komediji 'Dr. Dolittle'. U večernjim satima slijedi animirana avantura 'Madagaskar' namijenjena ponajprije najmlađim gledateljima, a potom komedija 'Preživjeti Božić'. Filmsku Badnju večer RTL završava komedijom 'Obiteljski kamen'.
Na Badnju večer stiže i 'Galileo' s Ninom Štambukom i posebnom emisijom o božićnim kolačima, Djedu Božićnjaku, putu cimeta, pravim božićnim temama.
Na božićno jutro prikazivat će se 'Popust na količinu 2', a poslijepodne se nastavlja hitom 'Sam u kući 4', nakon čega slijedi 'Malo drugačiji Božić'. Udarno vrijeme na RTL Televiziji pripalo je 'Kralju lavova 3: Hakuna Matata'.
Na Božićnu večer RTL prikazuje komediju 'Cura na zadatku' sa Sandrom Bullock, Michaelom Caineom, Candice Bergen i Williamom Shatnerom te 'Norbit' s Eddiejem Murphyjem.
RTL 2 donosi na Badnjak animirani film 'Božić braće koala', dvije epizode 'Neobične gozbe', a na sam Božić dva animirana filma za najmlađe, 'Donnerov Božić' i 'Super Mario Bros', te dvije epizode 'Paklene kuhinje' i filmski klasik iz 1936. godine 'Mali Lord'.

<iframe width="600" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mVEinXUrEp0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jutra na Novoj TV počinju crtićima


Blagdanska jutra na Novoj TV počinju uz crtane filmove. Petodijelna crtana serija '10 dječjih Božjih zapovijedi' mališane će uvesti u svijet biblijskih likova. Prikazivat će se i blagdanske priče 'Mojsije', Čupkova Božićna priča' i 'Asterix i vikinzi'. Na Badnjak će se prikazivati crtani hit film 'Sezona lova'.
Od atraktivnih filmskih naslova Nova TV odabrala je 'Fred Mraz' s Vinceom Vaughnom u glavnoj ulozi, a za dozu smijeha odabran je film 'Vilenjak' s Willom Ferellom. Od ostalih blagdanskih naslova tu su 'Priča o Isusovu rođenju', 'Ovog Božića', 'Najluđi Božić' i 'Božić vragolastog Denisa'.
Doma TV pripremila je posebno izdanje glazbenog kviza 'Ne zaboravi stihove' u kojem će Nina Badrić, Vanna, Ivana i Marija Husar otpjevati najljepše božićne stihove. U emisiji 'Slatki Božić' natjecateljica 'Masterchefa' Nastasja Fišter gledatelje je naučila brojnim slatkim božićnim receptima.
Na blagdan Sv. Stjepana očekuje nas nova epizoda 'Larinog izbora'.

<iframe width="600" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dv9ce8cJVfg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...