Navigation Content

LUDI ZIMSKI RITAM

Dok drugi spavaju, u Premiershipu kreće odluka

U idućih mjesec dana, kada većina kolega uživa u zimskim radostima, nogometaši engleskog Premiershipa odigrat će čak šest prvenstvenih kola

Foto: Reuters/ Umorni Hrvati rekuperirat će se sve do sredine siječnja, tom stazom će i većina europskih i svjetskih kolega, ali Englezi su se sve do sada tek zagrijavali. Završila im je, većini zamorna, europska polusezona i kreće pravi fajt za naslov prvaka.

City ima prednost, ali dojam koji ostavlja više nije toliko blistav i Premiershipu se vratila draž. Kada tome dodate podatak da će se u razdoblju od 17. prosinca do 16. siječnja odigrati čak 61 prvenstvena utakmica, jasno je da će sve drugo u nogometnoj  Europi uskoro pasti u drugi plan. Dobro, neki se bave namještanjima, ali većina nogometnog svijeta fokus će izoštriti na nogometni otok.

Seriju velikih ogleda u nedjelju će otvoriti Arsenal i City i tu bi (ponovno) mogao profitirati United (koji u subotu gostuje kod QPR-a) koji se polako približava gradskim rivalima i hvata poziciju za napad na 20. naslov.

Već sredinom kola odigrat će se novo kolo u kojemu strše obračuni Tottenhama i Chelseaja te gostovanje Uniteda kod Fulhama. Igraju, naravno, i na Staru i na Novu godinu, čeka nas doslovno poplava najdinamičnijeg nogometa na svijetu.

Nogometni mjesec, većina gledatelja već dobro zna, može se pratiti putem MAXtv-a i za kraj vam nudimo raspored izravnih prijenosa utakmica.

Raspored izravnih prijenosa:

Subota, 17. prosinca 2011, Sport Klub

16.00 – 18.00 Premier League: Newcastle – Swansea
18.30 – 20.30 Premier League: Wigan – Chelsea

Subota 17.12.2011, Sport Klub +

16.00 – 18.00 Premier League: Tottenham – Sunderland

Nedelja, 18. prosinca 2011, Sport Klub

13.00 – 15.00 Premier League: QPR – Manchester United
15.00 – 17.00 Premier League: Aston Villa – Liverpool
17.00 – 19.00 Premier League: Manchester City – Arsenal

Nedelja, 18. prosinca 2011, Sport Klub+

16.00 – 18.00 Premier League: Tottenham – Sunderland

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...