Navigation Content

NOVI TV PROJEKT

Ricky Gervais snima sitkom sa Seanom Conneryjem

Slavni komičar želi nekadašnjeg Jamesa Bonda u svom novom velikom televizijskom projektu

Foto: Reuters/ Riječ je o serijalu 'Derek', novom u nizu projekata nikad aktivnijeg i popularnijeg britanskog komičara Rickyja Gervaisa. Radnja humoristične serije 'Derek' odvija se u domu za umirovljenike, a Gervais vidi Seana Conneryja kao jednog od glavnih protagonista ovog sitkoma.

'Snimaju pilot u Londonu. Još je rano, ali izgleda briljantno. Ricky je šef projekta i glumi muškarca po imenu Derek, koji živi u domu za umirovljenike, dok su Seana zvali da glumi njegovog starijeg prijatelja u domu', izjavio je neimenovani izvor za britanski tabloid The Sun.

U međuvremenu, Gervais već ima novu seriju 'Life's Too Short', sitkom u formi lažnog dokumentarca, u kojem se pojavljuju mnoge stvarne zvijezde, poput Johnnyja Deppa koji glumi samog sebe.

Osim toga, tek što je završio drugu sezonu dokumentarnog serijala 'An Idiot Abroad' s Karlom Pilkingtonom, ovaj dvojac priprema novu dokumentarnu seriju 'The Short Way Round'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...