Navigation Content

MAXtv TO GO

Televizijski program na vašem računalu i mobitelu

Ponesite MAXtv svuda sa sobom! Odsad putem MAXtv To Go usluge svoje omiljene kanale možete gledati preko mobitela, tableta ili računala!

Foto: MAXtv/ Uz MAXtv To Go uslugu MAXtv kanale možete gledati na vašem tabletu, PC ili laptop računalu preko MAXtv portala, a na vašem mobitelu MAXtv To Go usluga dostupna je preko aplikacije MAXtv Vodiča ili preko mobilnog MAXtv portala na adresi m.maxtv.tportal.hr.U ponudi su dostupni sljedeći MAXtv To Go paketi:

- MAXtv To Go
- MAXtv To Go Sportski
- MAXtv To Go Sportski PlusMAXtv To Go mogu aktivirati korisnici koji imaju bar jednu od sljedećih usluga:

- MAXtv uz ADSL, MAXtv Sat uz ADSL, MAXtri
- MAXadsl, samostalni ADSL
- Korisnici T-Mobile postpaid tarifa uključujući voice i data tarife
- Korisnici T-Mobile prepaid tarifa uključujući voice i data tarife te Simpa tarifu
- Korisnici VIP ili TELE 2 mreža


MAXtv To Go
usluga dostupna je preko HT-ovih mreža (T-Com i T-Mobile) te preko VIP i TELE 2 mreža, na iPhone i Android mobilnim uređajima. Promet generiran prilikom korištenja MAXtv To Go usluge na 3G mreži, na bilo kojoj T-Mobile prepaid ili postpaid tarifi, uključujući i Simpa tarifu, uključen je u cijenu i ne naplaćuje se dodatno.

Više o MAXtv To Go usluzi možete saznati OVDJE.

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...