Navigation Content

HRVOJE ŠALKOVIĆ

Opet ću pola države rasplakati od smijeha

Hrvoje Šalković obećava da će i ove subote cijela nacija plakati od smijeha, Marku Tolji probe su ovaj tjedan bile naporne i fizički i psihički, a Lana Banely, zadovoljna napretkom, očekuje novu dozu adrenalina

Foto: Htv/ Novi zahtjevan zadatak ove subote očekuje preostale natjecatelje HRT-ova šoua 'Ples sa zvijezdama' – pred žirijem i gledateljima pokazat će svoje umijeće u foxtrotu i pasodobleu. Cijeli tjedan prošao je u napornim vježbama. Natjecatelji su spremni i obećavaju, ako već ne vrhunske, onda barem zanimljive izvedbe na plesnom podiju.

'Nadam se da ću barem jedan ples odraditi makar korektno. Sudeći po dosadašnjim iskustvima, za vjerovati je da će pola države opet plakati od smijeha. Ali ne dam se ja, dat ću sve od sebe', najavio je Hrvoje Šalković. Dodaje i kako cijela ekipa na treninzima doslovce umire od smijeha, te kako ga previše ne brine njegovo plesačko umijeće.

'Srećom, moja partnerica Lejla se davno ostvarila kao natjecateljski plesač, njoj je ova emisija samo zabava, i ništa više. To nam olakšava posao', dodao je Hrvoje.

Pomalo mu je žao što neće plesati paso doble, jer je pred publikom želio osvanuti kao matador. 'Ali poznavajući moju gracioznost i istančan smisao za pokret, vjerujem da će i foxtrot biti spektakl', obećava Hrvoje.

Paso doble će zato zaplesati Martina Tomčić, koja kaže kako joj je svaki novi ples izazov. 'Paso mi se jako sviđa zbog garda i energije koja vlada među plesačima. Blizak je španjolskoj koridi i mojoj Carmen', rekla je.

Da je riječ o napornom i zahtjevnom plesu smatra Marko Tolja, 'Probe su bile vrlo naporne i psihički i fizički. Paso doble je ples koji mi na prvu nije legao i borim se već danima da izvučem bar dio emocije koji taj ples zahtjeva. Kako bilo da bilo, u subotu idem na glavu pa kud puklo', kaže Marko.

Lana Banely ove subote pleše foxtrot, i sudeći prema treninzima njezin nastup obećava. 'Jako sam zadovoljna kako to izgleda na treninzima. Zadovoljna sam kad vidim da napredujem i da se uloženi trud isplati', rekla je Lana, koja od subotnjeg nastupa očekuje novu dozu adrenalina.

Denis Ahmetašević kaže kako je u protekle tri emisije imao težak zadatak plešući tri vrlo različita plesa visokog tempa, no zato se veseli što će ove subote ipak biti malo lakše. 'To je kao da za protivnika u tri tjedna dobijete Real, Barcelonu pa Manchester United. Zato me veseli mirnoća i gracioznost slowfoxa. Vratit ću izgubljene dvije kile', rekao je Denis kroz smijeh. Pripreme za nastup protječu mirno i dostojanstveno. 'Persiramo si, komuniciramo sporo i tiho. Nitko ne vjeruje da nekog u toj našoj dvorani ima, a kamoli da je u tijeku proba', kroz smijeh je komentirao Denis atmosferu s treninga.

Jelena Perčin pak kaže kako joj je mentor najveća motivacija, a atmosfera sjajna. Ove je subote očekuje zahtjevan zadatak. 'Moram priznati da mi se paso doble činio u startu najteži, dosta je zahtjevan i nadam se da ću uspjeti izvršiti zadatak na visini', kaže Jelena.

Ove subote očekuje nas treće ispadanje u ovogodišnjem 'Plesu sa zvijezdma'. Tko će ispasti, a tko biti najbolji doznajte već sutra na HRT 1 iza 20 sati.

<iframe width="600" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Vp-9fdgjw-Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...