Navigation Content

GIKOVI, POLUDITE!

Foršpan za 'The Hobbit' stiže već sljedeći mjesec

Internet gori od čekanja prvog okusa Jacksonovog povratka Tolkienovom svijetu bajke

Foto: HTV/ Andy Serkis, glumac koji se u 'The Hobbit' vraća u kožu Golluma, svijetu je najavio skori dolazak foršpana za novi upliv Petera Jacksona u Tolkienovu književnost – on bi se, naime, na webu trebao pojaviti već sljedeći mjesec.

'The Hobbit: An Unexpected Journey' u kina dolazi tek za sljedeći Božić, ali foršpan bi, kaže Serkis, trebao biti dostupan već za ove blagdane.

Osim toga, zanimljivo je i to da Serkis, osim uloge glumca, ima i ulogu asistenta režije u ovom filmu, pa kaže da i sam upravo radi na nekim nevjerojatnim novozelandskim lokacijama.

'The Hobbit' donosi imena kao što su Martin Freeman, Stephen Fry, Benedict Cumberbatch, James Nesbitt, Aidan Turner i Sylvester McCoy, a uloge će reprizirati Ian McKellen, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving i Elijah Wood, zvijezde 'Gospodara prstenova'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...