Navigation Content

MAXtv NOVOSTI

Al Jazeera Balkans na MAXtv-u

Poznati news kanal Al Jazeera stigao je i u naše krajeve te s emitiranjem na MAXtv-u počinje 11. studenog u 18 sati

Foto: Al Jazeera/ Al Jazeera poznati je kanal posvećen zbivanjima i vijestima iz cijelog svijeta, a za svoju podružnicu na Balkanu kažu da će, radeći pod sloganom 'Iz svakog ugla i sa svake strane', svojim neovisnim i nepristranim izvještavanjem donositi još neispričane priče. Al Jazeera Balkans, početkom svojeg emitiranja na našem području 11. studenog u 18 sati, postat će prvi program ove globalne mreže koji se emitira na nekom drugom jeziku osim engleskog ili arapskog.

Svoj program emitirat će iz središnjeg studija u Sarajevu te regionalnih centara u Beogradu, Zagrebu i Skoplju, a  osim lokalnih izvjestitelja, o zbivanju u svijetu obavještavat će nas reporteri iz Washingtona, Londona, Berlina, Beča, Moskve, Isanbula i Jeruzalema.

Koristeći se regionalnom mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeerine mreže, Al Jazeera Balkans gledateljima u regiji donosit će kako regionalne tako i globalne vijesti, a s druge strane, o regiji izvještavati gledatelje koji u svijetu prate programe Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic. Kako ističu, program koji će emitirati predstavlja početak novog poglavlja u medijskom izvještavanju u regiji.

Al Jazeera Balkans možete pronaći na 700. kanalu MAXtv-a.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...